Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3..2..1.. Start ! Gamio.Pl

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zegar odliczający do końca prac nad portalem Gamio.pl dobiegł już końca. Od dzisiaj będziecie z nami na bierząco z informacjami ze świata gier i technologii, ale to jeszcze nie koniec !

Jeśli wiesz o czymś co my przegapiliśmy, a chciałbyś podzielić się tą informacją z innymi, możesz się zarejestrować w zaledwie 10 sekund i napisać newsa klikając w obrazek po prawej stronie !

gamio1.gif

Jeśli masz jakieś sugestie, problemy czy po prostu chcesz się o coś zapytać, zapraszam do kontaktu z nami klikając na nick:

Redaktor Naczelny

Mlody: [email protected]

Rodimop: [email protected]

Redaktor

Schittset: [email protected]

Mizzer: [email protected]

Lord Makin

Lenart

Korekta

dudsonowa: [email protected]

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

prosił bym o niespamowanie mi na maila, gdyż i tak nie odpisze ;) lepiej pospamować mi na MPC (profil albo PW) gdyż na maila zaglądam dopiero jak gdzieś się rejestruje, kupuję coś itp.

no to się bawimy chłopacy ;D kto mnie przegoni w ilości punktów ? :D

Opublikowano

Super stronka.

Jest możliwość dołączenia do "Redaktorów" ?

//PS. Nie mogę się zarejestrować ... nie wiem czemu :P

/EDIT

No nareszcie udało się:)

Opóźniony ten mail xD

Opublikowano

Po napisaniu News'a (w moim przypadku recenzji) musi ona zastać jakoś zaakceptowana przez Administrację ??

Bo napisałem i dałem "Zapisz jako szkic" (innej opcji nie było -.-). I teraz jest status: Oczekiwanie.

@Down

Gites :) Dzięki za odp ...

Chciałem się upewnić bo tak trochę dziwnie zrobiony jest ten system dodawania news'ów ^^

Opublikowano

Po napisaniu News'a (w moim przypadku recenzji) musi ona zastać jakoś zaakceptowana przez Administrację ??

Bo napisałem i dałem "Zapisz jako szkic" (innej opcji nie było -.-). I teraz jest status: Oczekiwanie.

To chyba normalne :D

Jeśli użytkownicy chcą pisać newsy, to muszą one zostać zatwierdzone ;)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

prosił bym o niespamowanie mi na maila, gdyż i tak nie odpisze ;) lepiej pospamować mi na MPC (profil albo PW) gdyż na maila zaglądam dopiero jak gdzieś się rejestruje, kupuję coś itp. no to się bawimy chłopacy ;D kto mnie przegoni w ilości punktów ? :D

Nie wywołuj wilka z lasu :P Fajny Mizzer jest drugi i cały czas goni 1 miejsce :D

@top

Zapraszamy! Codziennie garść nawet dwie nowych newsów!

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Ja mam tam fajnego avatara xD Jakiegoś fioletowego kwadraciaka.

Owszem oprawa graficzna leży ;x Jednak w najbliższym czasie chłopaki pewnie coś zrobią i będzie to wszystko pięknie działać ; ).

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

nie widze w tym nic zajebistego

no tak, pewnie dla tego że nie piszemy tam o Metinie ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...