Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mcmetinpro Powraca!

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Chciałbym oznajmić, że 5-10 grudnia, powraca jeden, z lepszych prywatnych serwerów Metin2: MCMetinPRO. Powraca także Ascension! Serwery podobno mają być takie, jakie były przedtem. Informacje o kontach nie są jeszcze podane. Na jakim serwie będziecie grac? Jakie królestwo? Jaki nick? Ja osobiście gram na MCMetinPRO w moim kochanym Chunjo! Pozdrawiam starą i zarazem nową gildie Nosferatu. Pozdrawiam starą gwardie:

MUSIU94

ProEbr

Daniels97

KissDeath

Extasy aka. Ishy

DjChillout aka. PeFauPe

Wszystkie informacje wzięte ze strony: www.mc2qd.pl

Pozdrawiam, wasz kochany i bardzo dobrze znany na serwie: RaymanQ

Daj plusa +

Specjalista
Opublikowano

sadzac po up to kolejny "wspanialy" serwer wezcie idzcie i nawet takiego shitu nie publkiujcie bo szkoda gadac kolejny jak zapewne hard to juz jest zalosne ! Jedyna nadzieja to lognju66

giphy.gif

Opublikowano

Nic tu nie będzie żałosne! Staty: 200% Medium... Wy idźcie na chinole, które padają po 2 dniach, tymczasem ja będę poznawał normalnych polskich ludzi, na normalnych serwerach!

Opublikowano

Niestety ale się z wami nie zgodzę.

Uważam,że serwer był jednym z najlepszych serwerów jakie wtedy działały, teraz pewnie będzie tak samo.

Gdy serwer został wyłączony grałem na około 20 innych serwerach i żaden nie dorównywał McMetinPro.....być może było to tylko moje odczucie,bo był to mój pierwszy prywatny serwer, na którym zagrałem.

Owszem bywały pewne błędy ale na jakich serwerach ich nie ma?

Naprawdę szczerze polecam....

Specjalista
Opublikowano

Rayman uwazasz ze trzymaja max 3 dni?? Yt2game mialo ponad 1.5 roku ponad . A csyt2? 123wulin? lsyt2? ymyt2? yhyt? ghwww? moglbym jeszcze pare wymienic wiec mi nie wsciskaj kitu ze trzymaja 2-3 dni . Wiesz po co powstaja takie serwery ? i dlaczego hardy? bo kasa kasa chca zarobic na itemshopie bo na 4fun malo osob by kupilo cos w itemshopie ale niestety ty tego nie pojmujesz chyba.

giphy.gif

Opublikowano

Oj Przemuś zawsze rzucał swojej lasce (podobno to facet) moobki i eq rozdawał po restarcie serwera. Serwer był na ogół fajny do 80 lvla ..

Opublikowano

A będę te konta co wcześniej ??

Ja będę grał na McMetinPro

Opublikowano

Ja także uważam, że serwer był jednym z najlepszych!

Na tym serwerze można było zarobić na eq nie tylko po przez kupowanie Sm! Wiem co mówię!

Dzięki za info + dla ciebie!

buusaga.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Nowe postanowienie Teamu Metin2

Zamknięta zapowiedź/dyskusja > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...