Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisalem w opisie ... Bot zaznacza moba ale nie atakuje , czasem mu sie od święta zachce uzyc skila ale to rzadkość.

Expie w thief temple jesli to ma znaczenie . Jakieś rady :>

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

wejdz na ibotforfun.blogspot.com sciagnij wersje xx85(tylko nie te a b c) i trzecia zakldaka w bocie misc filter i walk to mob first zaznacz. jeszcze lookij na 4 zakladke i tam masz general to zaznacz use normal skills i w giant/pt tez zaznacz use skiills

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano
trzecia zakldaka w bocie misc filter i walk to mob first zaznacz

jestem bowerem wiec to niestety nic nie pomoglo tylko podbiegac do mobow zaczal , dalej atakuje jak mu sie zachce zamiast uzywac skila za skilem to potrafi stac 10 minut uzyc 2 skile i znowu stoi

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Opublikowano

jestem bowerem wiec to niestety nic nie pomoglo tylko podbiegac do mobow zaczal , dalej atakuje jak mu sie zachce zamiast uzywac skila za skilem to potrafi stac 10 minut uzyc 2 skile i znowu stoi

tez to mialem :] mi w ogole nie uzywal skilli choc na wczesniejszej wersji atakowal, teraz all git

sluchaj usun config z twoim charem (w ibocie) i ustaw all od nowa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przed chwilą wlasnie wywalilem skile i wbiłem je od nowa i zaczął atakować czasem jak go odepchną to łapie zwiehe ale juz chyba chodzi lepiej , dziekuje dwóm Panom za zainteresowanie i pomoc ;)

@DOWN

Niestety nie tędy droga , po prostu coś mu sie nie podobało , nie robilem zadnego updatu skili bo bylem ff do 105 i uzywal skili jak mu sie chcialo , a tak to w ogóle by nie uzywal skili , powod dalej jest nie znany ale problem rozwiązany =)

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?