Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db-Bot Wielki Problem ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem mianowicie od wczoraj.

Zauważyłem iż gdy wezmę ze sobą attack peta (gorilla 67 lv, narazie nie moge go zalozyc bo mam mniejszy lv) to jak się zaloguję nie wczytuje mi skilli! ;/

Wy też macie taki problem albo wiecie jak to rozwiazac, bo gdy będę miał go ze sobą i wywali mnie z silka to koniec potem ;/

PS: Również mam gram peta, ale z nim nie ma problemu. :mellow:

Opublikowano

Z gorylem bot nie działa, tak samo z niektórymi innymi petami.

Z grabów bot działa z:

- królikiem

- kotem

- wiewiórką

Z att pet działa z:

- lisem

- niedźwiedziem

Wiem, że z tymi na pewno, bo sam je testowałem.

Natomiast wiem, że bot nie działa z gorylem i djin'em.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Ja Ci napisałem z którymi działa, te które testowałem, innych niestety nie testowałem.

Co do GG10 mi nie kolidowało, działał bot normalnie, jednak AQQ wybrałem i o niebo lepsze:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Acha :P

Bo dziś się zalogowałem i dzis (2 w nocy cos kolo) wbiłem 67 lv,(lv gorilli) wczytało mi skille, ponieważ gorille miałem w depo to wczytało skille na bocie, wziąłem gorille ze sobą, wystawiłem bota na spota z dwoma petami i działał dobrze.

Jednak potem poszłem i niewiedziałem co się działo. Gdy wrociłem niestety bot dostał crasha xD. Teraz spróbuje się zalogować może wczyta skille na bocie :PP

Opublikowano

Z gorilla bot bedzie ci raz dzialal raz nie. Z foxem i niedzwiedziem tak jak kolega Mroz3k napisal dziala. Polecam ci abys zamienil sie z kims petem na foxa albo niedzwiedzia. A do dzialajacych grab petow z botem mozna zaliczyc takze Lizard'a (jaszczurka). Mam go i bot smiga.

Opublikowano

Acha dzięki :P

Ale zauważyłem dziś jedną rzecz miałem ze sobą gorille jak zwykle nie wczytało skilli, ale wziąłem dodałem upa w soul fire force i innego skilla i one pojawiły się na bocie :D

Może da się temu jakoś zaradzić niewiem, jakiś program do udawania, ze jakbym up robił w skillach czy co ?

Najlepiej jak by jakoś to zrobić bo marzyłem o gorilli, a tu dupa ;((

Opublikowano

Acha dzięki :P

Ale zauważyłem dziś jedną rzecz miałem ze sobą gorille jak zwykle nie wczytało skilli, ale wziąłem dodałem upa w soul fire force i innego skilla i one pojawiły się na bocie :D

Może da się temu jakoś zaradzić niewiem, jakiś program do udawania, ze jakbym up robił w skillach czy co ?

Najlepiej jak by jakoś to zrobić bo marzyłem o gorilli, a tu dupa ;((

PS: Bot działa też z białym lub szarym wilkiem ?

Opublikowano

Nierob double posta. Na nastepny raz uzyj opcji EDIT

Niektorym dziala niektorym nie, dla pewnosci zamien na dziedzwiedzia lub foxa (mam obydwa i bot smiga z nimi)

Co do programu- niema takowego.

Jesli ci sie pojawil skill w tabeli bota, ktorego upnoles, to po kolejnym wlaczeniu bota (.exe) tych skilli dalej niebedzie.

bo marzyłem o gorilli, a tu dupa ;((

No wiesz, niezawsze jest tak jak oczekujemy. Pamietaj to tylko gra, nie traktuj jej na powaznie. Zebys przez to w depresje niewpadl :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...