Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gold Bug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka . Próbuje zrobic tego gold buga i nic nie wychodzi tak poprostu nie da sie pisze mi " The Recipient's ID is incorrect , A na dole pisze ze " The letter was succefuly send" (czyli ze sie powiodlo ) a wcale sie nie powiodło nic nie dziala nic nie dochodzi . Czy gold bug juz nie dziala ? czy poprostu wszyscy gracze juz od tej ilosci kasy go zbugowali sami ?

Z góry dzieki za pomoc

johncena2kopia.jpg
Opublikowano

i nadal wszytko działa

a i psychoboy mój nick to lowicz95 a nie łowicz95 tak na przyszłość

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

Przepraszam, źle przeczytałem. Wczoraj sprawdzaliśmy z tym wysyłaniem i nie chciało działać. Wysyłaliśmy 9999999g i najtańszy przedmiot za pobraniem ale pisało właśnie to co w pierwszym poście, więc rozjaśnij sprawe jak możesz :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

na jadnym koncie przynajmiej 400g lepiej by było ze dwa razy więcej i tak wysyłamy list nie klikamy tago co zawsze tylko Bill potem wchodzimy na 2 konto i dajemy Pay mi i koledze zawsze działało nie wiem czemu wam nie działa ;/

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

No niestety dla mnie nie dziala ten twój sposób , Moze ktoś inny coś wie na ten temat ?? Bo pamietam kiedys robilem te gold Bugi , a teraz juz sie nie da .

johncena2kopia.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...