Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hack Na Boja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Szukam pewnego hacka, nie wiem jak on się nazywa ponieważ dawno nie grałem w metka ;P Ale był on zawarty w dmg hacku. Działa na tej zasadzie, że gdy bijemy z boja moby nie odlatują. Takiego właśnie hacka szukam. I mam jeszcze jedno pytanko, czy jeśli już bym miał tego hacka i używał bym go na PLu to czy mogli by wyczytać z logów, że go używałem? Pozdrawiam :)

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

Ten hack to Horse Hack, polega właśnie na nie odrzucaniu mobów z konia. Nie nie mogą wyczytać z logów ze go używałeś :) A co do poszukiwań to on jest bodajże w spisie.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Ok, dzięki za pomoc panowie :) Pozdrawiam jeszcze razi lecą +'iki :)

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

Temat zostaje zamknięty z powodu czyszczenia działu. Najwidoczniej udzielona została w nim odpowiedź, jest nieregulaminowy lub jest zbiorem spamu. Jeśli szukasz hacka zajrzyj do spisu. W razie niejasności pytania prosze kierować do mnie na PW

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...