Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bypass - Help

BartekCF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam taki mały problem z Bypass'em ;p

Mam Win Xp home edition i otwieram ten program po przez URUCHOM JAKO administrator ale

wyskakuje mi błąd ze NIE MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ przez co nie mogę uruchomić gry chociaż wpisuje poprawne dane, powtarza mi sie to samo

tez na innym komputerze z innym systemem POMOCY. Jeśli macie jakiegoś linka do instrukcji do Bypass'a to dajcie

Z góry dzięki.

Opublikowano

jeżeli masz Windows xp home edition to nie możesz uruchomić poprzez administratora ponieważ on jest ukryty w tym systemie ale możesz tego bypassa przenieść do głównego folderu z gra czyli crossfire kliknąć prawym przyciskiem myszy na bypassie i wejść w właściwości tam wejść w zgodność i ustawić zgodność z Windows 2000 naciskasz zastosuj i odpalasz bypassa za 1 razem chyba ci się wyłączy ale za 2 już powinno być dobrze ale na 100% nie jestem w stanie ci powiedzieć czy bypass będzie się uruchamiał dobrze cały czas bo nie wiadomo kiedy bypass blokuje x-trapa będziesz musiał chyba do skutku zazwyczaj działa za 2 lub 3 razem

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

jeżeli masz Windows xp home edition to nie możesz uruchomić poprzez administratora ponieważ on jest ukryty w tym systemie ale możesz tego bypassa przenieść do głównego folderu z gra czyli crossfire kliknąć prawym przyciskiem myszy na bypassie i wejść w właściwości tam wejść w zgodność i ustawić zgodność z Windows 2000 naciskasz zastosuj i odpalasz bypassa za 1 razem chyba ci się wyłączy ale za 2 już powinno być dobrze ale na 100% nie jestem w stanie ci powiedzieć czy bypass będzie się uruchamiał dobrze cały czas bo nie wiadomo kiedy bypass blokuje x-trapa będziesz musiał chyba do skutku zazwyczaj działa za 2 lub 3 razem

Zrobiłem to co napisałeś ale caly czas mi wyskakuje ten sam błąd ale dzieki za POMOC i czekam na dalsze propozycjie