Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem chciałem sobie założyć pelerynę na moim serwie ale coś pisze "The Cloak be cannot... coś tam chodzi że nie mam całego seta słyszałem że można zakładać tylko na Vesper albo Dynasty ale na tym żadnym nie mogę założyć.Co mogę zrobić ???

Opublikowano

po pierwsze to mozesz zalozyc albo na dynasty albo vesper a po drugie jak nosisz light to peleryna light, jak heavy to peleryna heavy a jak robe to peleryna robe

Opublikowano

bo sa tez 3 rodzaje i wlasnie tego niepamietam ktory rodzaj do vesper, ktory do dynasty a ktory do kogos innego musisz sprawdzic wszystkie 3

Opublikowano

Tak jak kolega up zauważył jest kilka rodzajów peleryn dla każdej klasy, więc może napiszesz kim grasz będzie łatwiej :)

Peleryny mogą być też zapieczetowane sealed wtedy należy ją odsealeadować, w tym wypadku u jednego npc w Aden a mamonna jak zazywczaj.

"Pro maiore parti illiterati et idiote" Narrenturm

Jestem przeciwnikiem platformy obywatelskiej

Jeżelii już ktoś bardzo chce to proszę o stawianie +

Opublikowano

Duelistem gram.Ale już mogę założyć Ancient Cloak i Holy Spirit Cloak.Ale nie mogę założyć Knight Cloak słyszałem że trzeba też mieć do niej clan i zamek i mam to ale i tak nie mogę założyć ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...