Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Alteriwnet

Astvill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem sobie dzisiaj na Alter'a, a tu patrzę po paru sekundach pojawia się komunikat "Ta kopia gry Modern Warfare 2 nie może być już używana do gry w sieci" (czy jakoś tak, nie zapadło mi dobrze w pamięć). No więc o co chodzi? Czy to ban, czy co? Dodam, ze wczoraj wywaliło mnie z gry z komunikatem "Rozłączono z serwisem Steam (!)"...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Generalnie do dzieją się dziwne rzeczy aktualnie z AIW i sporo osób nie może grać bo wyskakuje im WARNING #5C-DEV-IDGEN, jest to spowodowane ponoć banem na Steamie, team AlterIW nad tym pracuje i niedługo powinno być update. Mi to pokazuje i bana na steamie rzeczywiście mam... :rolleyes:

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

NTAuthority pracuje nad tym/już naprawił błąd. W temacie na forum Insignia dał edita, że problem jest już rozwiązany dla większej liczby osób.

Osobiście mogę normalnie grać na aIW, a bana na Steamie mam..

Opublikowano

Mi wyszukuje spokojnie nawet jak mialem to cos "WARNING #5C-DEV-IDGEN" lolowo zrobili bo teraz np. jak dasz Team Deathmatch to ci wyszukuje wiecej gier niż 40 czyli np. 50

Ja wczoraj mialem u mnie maxa i pokazalo ze jest dostępnych gier 64

esar.png
Opublikowano

Z tego co czytałem na forum aIW to jak by to powiedzieć (napisać xD) twoja wersja gry jest niezgodna. Jeden koleś pisał że trzeba skasować pliki cache i będzie działać... Ale mi nie działa. Aaa.. te pliki są z rozszeżeniem .xml

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...