Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Bf Bad Company 2

Nesgul404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dość niespodziewanie, bo na dzień przed faktem dokonanym, Dice ogłosiło datę wydania nowego patcha do Battlefield: Bad Company 2 - zostanie on wydany 29 października, o godzinie 09:00 naszego czasu. Łatka naprawia rozmaite błędy i niedociągnięcia zgłaszane przez graczy na oficjalnym forum EA.

Lista łatek;

* Poprawiono wymagania do zdobycia Insygni za zdobycie brązowej gwiazdki na każdej z broni - niemożliwa do zdobycia brązowa gwiazdka z Tracera nie jest już potrzebna

* Naprawiono hitboxy i rejestrację trafień przez grę poprzez zastosowanie kilkunastu różnych poprawek

* Usunięto błękitne, przezroczyste okienko czatu które czasami było widoczne wtedy, kiedy nie trzeba

* Usunięto 2-sekundową tarczę po reanimacji (więcej informacji tutaj)

* Naprawiono kompatybilność z Nvidia 3D Vision

* Naprawiono celownik strzelb podczas przybliżania, tak aby ułatwiał celowanie na dalszy dystans

* Zmniejszono celność u strzelb, kiedy gracz kuca i strzela bez przybliżenia

* Naprawiono błąd, który powodował, że G3 zadawał mniejsze obrażenia niż planowano

* Zrównano czułość sterowania bronią przeciwlotniczą VADS do broni p-lot. ZU23

* Zmniejszono siłę ognia i odrzut broni p-lot. VADS, aby zbalansować ją wobec broni p-lot. ZU23

* Naprawiono błąd, który powodował, że zasłona dymna / flary nie zawsze unieszkodliwiały strzałkę naprowadzającą

* Zmniejszono czas przeładowania perków pojazdów

* Lekko zwiększono obrażenia broni p-panc. AT4 wobec pojazdów opancerzonych

* Zwiększono prędkość i przyśpieszenie rakiet wystrzeliwanych przez AT4, aby gracze byli krócej narażeni na ogień przeciwnika podczas namierzania celu

* Zwiększono uszkodzenia splash broni AT4, aby przypominały one rozrzut pozostałych broni p-panc. Jednak AT4 dalej będzie miało najmniejszy splash z wszystkich broni AT

* Zmniejszono uszkodzenia splash broni Carl Gustav, jednak CG dalej będzie miał największy rozrzut spośród wszystkich broni AT

* Zwiększono dystans, z jakiego M95 zabija jednym strzałem w dowolne miejsce

* Naprawiono błąd związany z bronią SVU, który dawał jej większe obrażenia na krótkie dystanse niż inne bronie pół-automatyczne

* Zmniejszono uszkodzenia wszystkich broni wobec MCOMów o 50%

* Naprawiono exploit związany z C4 na mapie Atacama Desert

* Naprawiono błąd związany z polem widzenia podczas celowania z pistoletu M1911

* Zmniejszono obrażenia AN94 na krótkie dystanse, aby podkreślić jego zastosowanie na długich dystansach

* Zwiększono celność F2000 podczas poruszania się

* Zwiększono obrażenia strzelb na krótki dystans

* Lekko obniżono siłę ognia M60

* Lekko obniżono siłę ognia MG3 na krótki dystans

* Nieznacznie zwiększono obrażenia minigunów zamontowanych w UH60 (Blackhawk)

Zaczerpnięto z:

http://www.battlefield.pl/news-3083-Premiera_nowego_patcha_R9_do_Bad_Company_2_juz_jutro!

Opublikowano

Oooo a to co DICE przypomniało sobie nagle o pctowcach <_< Nic nie pisze o naprawieniu crosshaira na hc przy mg36, nic o kolimatorze w m11 czy jak to sie zwało (dawno nie grałem to nie pamiętam ;D). A zapowiedzieli go dopiero teraz bo pewnie się bali że będzie taki przypał jak z ostatnim patchem którego wydali 3 msc po zapowiedzi... W każdym razie dzięki za info.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Uczeń
Opublikowano

Wypowiem się na temat patha krótko.

Jedna WIELKA, śmierdząca KUPA!

Paranoja, w czołgach nie widać pocisków, w heli też jak się strzela, po snajperze nie ma smugi, przeładowanie granata mniej jak 2 sec i się zaczyna spam...

Chyba gra poleci w odstawkę jeśli o multi chodzi. Może w końcu przejdę kampanie...

55b34.png

Nie klikaj!!! nieeeeeeeeeeeee!!!!!!

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

HaHaHa i tradycyjnie czas zaśpiewać "ja wiedziałem że tak będzie", zapomniałem napisać że zapewne będzie to wyglądało tak jak w poprzednich patchach, za to co naprawią dają nowe bugi, i częściowo dlatego nie gram już w BC2 <_<

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Uczeń
Opublikowano

HaHaHa i tradycyjnie czas zaśpiewać "ja wiedziałem że tak będzie", zapomniałem napisać że zapewne będzie to wyglądało tak jak w poprzednich patchach, za to co naprawią dają nowe bugi, i częściowo dlatego nie gram już w BC2 <_<

Pozostaje się modlić by nie spi*rdolili BF3, bo DICE tak szybko pójdzie w odstawkę, że paranoja...

55b34.png

Nie klikaj!!! nieeeeeeeeeeeee!!!!!!

Olej plusa, daj minusa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...