Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaiya Mega Serwer Priv

anhelus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://egoshaiya.webs.com

super serwer pobieramy klienta us i ściągamy lunczers egoshaiya mega exp x 200 do 15 lvl 15 lvl wbijamy normalnie potem już znowu exp 200 mega itemy w sklepie polski serwer się chowa polecam serdecznie 50 lvl w 1 dzień :)

max 70 lvl do tego padają monety po 70kk ogólnie serwer wypasiony polecam serdecznie

Opublikowano

Witam wszystkich, pobrałem clienta shaiya Polskiego i jak moge zrobic zeby mi priv działał.. normalnie pobieram tak jak do metina spolszzczenie i bedzie smigalo czy jak

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Mi niestety nie działa podczas gdy wchodzę na serwer wyskakuje mi błąd.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Czy działa komuś ten priv? Gra ktoś na nim bo mi potrzebne do spisu a minie trochę czasu nim się za niego wezmę i sprawdzę sam.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Taka przyjemność że w tego typu grach rządzi pieniądz, a jak ktoś jest na tyle mądry żeby na grę nie wydawać pieniędzy, lub go po prostu nie stać, jest w tyle a jego rozgrywka może przypominać niekończące się wskrzeszanie, można powiedzieć że tak jest w metinie bo to w sumie nie jest zła gra ale wciąga i robi z ludzi/dzieci (lub sami z siebie robią) debili. Ale tam gracz który zapłaci 2000 PLN na początku serwera ma w tydzień 60 lvl (normalny gracz z pół roku). Widać że do metina jest wiele privów i wiadomo dlaczego, nie ma się co dziwić i wcale gorzej się tam na privach nie gra, wręcz przeciwnie, i ludzie mądrzejsi! Tak więc może już wiesz do czego privy są? Do prawdziwej, równej rozgrywki a eventy na privach też są i to częściej czasami, wszystko od priva zależy lecz wątpie że do shaiya jakiś polski priv już jest z jakąś już liczbą graczy aby można było grać normalnie ale co za problemo na eng np grać czy eu.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

mi to nie działa...

mam error przy instalce tego małego czegoś ( pewnie coś jak launcher do metina ;) ) mam clienta US i jak włączam to mi pisze, że nie ma pliku w folderze temp mimo iż takowy plik istnieje ( sprawdzałem ) proooszę o pomoc

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...