Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Patch Na Działanie Dmg I Moda Nie Kicka!

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jesteś kozak!! Podałes upload ze strony metin2mod.tk czyli ze strony kamera :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Myślisz ze błyszczysz a nawet nie lśnisz.

Człowieku nie wstawiaj takiej chały, sam wiesz ze to nie działa...

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Może i racja aktualnie nie posiadam win xp 32 bit

Testowałem na Vista 32bit i 64bit

Oraz na 7 32bit i 64bit

Kolego , powiedz co dokładnie zrobiłeś jak z aktualizacjami metin, czy uruchamiasz przez obejście czy moda?

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Instaluje metina

Patchuje i torrentuje

usuwam hackshielda i wklejam tego co pobralem(link u góry xD)

No i wbijam na metka i mam dmg hacka z boja i zwyklego ataku lepszego niz ze skilli wedlug mnie

PS:DMG musi byc ten od lubie mozna uzywac buffow ale jak uzyjesz skilla atakujacego to cie loga (jak niezrozumiales dokonca i po przetestowaniu ci nieidzie to napisz kolejny post tutaj)

PS2:jak po ztorenowaniu zpatchowaniu pierw zainstalujesz patcha 4.3 to mozesz uzyc multihacka w taki sposob(uruchamiasz metka przez ikone zwykla metin2 potem wlaczasz mh i jak wrucisz do gry to widzisz ze cie loglo, ale jak znowu sie zalogujesz to mh nadal masz i mozesz uzywac i cie nielognie juz oto link do mh

To jest ukryta treść, proszę
)

Opublikowano

ja mam mały problem wklejam hs czyli hack shiled i dalej dmg nie działa ... odpalam przez kamer moda dupa a co do tego mh dalbys link przez pedyshere albo megaupload bo tamto tzreba jerestracje ami jakis bład wyskakuje? bd+!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Podałeś link do pobrania pliczku kamera... żałosne.

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

Hmmm??? Po co komu taki temat każdy może sobie sam wejść na stronę kamera i pobrać... Następnym razem dodawaj w code.

Opublikowano
No i wbijam na metka i mam dmg hacka z boja i zwyklego ataku lepszego niz ze skilli wedlug mnie

Kolegą z forum czytanie ze zrozumieniem się kłania. On napisał że mu DMG Skill nie działa tylko na boja i miecze. Temat do kubła jak najbardziej.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Ale ty jesteś dobry...

Ja ty mogłeś to zrobić...

Sam nie dał bym rady ściągnąc hs z oficjalnej strony kamera...

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

Sposób na to żeby nie kickało jest 1 trzeba spatchować i ztroentować metina zrobić obejście i powinno chodzić ja tak mam i mnie nie wywala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...