Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock I Allegro

KarrosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, ostatnio na allegro wystawiłem swoje konto, i sprawdzałem różna aukcję i natrafiłem na coś bardzo dziwnego, a mianowicie : http://allegro.pl/warrock-4lvl-super-wyposazenie-sniper-tanio-i1296156260.html

Co o tym sądzicie? Być może zakupię to ale napewno jeśli się da, jest sposób żeby kupić taniej takie konta, bo wystawia już takie konto po raz kolejny, i zawsze że tak powiem schodzi.

Opublikowano

Według mnie się opłaca.

Kupił bym, ale nie chce wydawać już na tą grę pieniędzy, wolę dołożyć trochę kasy, zakupić nowe Medal of Honor i napieprzać w multi. :D

@@edit down jeszcze nigdy nie słyszałem o bugach playspana... WR zaczyna mnie wkurzać ilością cheaterów (ja nie gram i nie zamierzam grać na hackach), w grach które nie są free to play ich nie ma, albo zdarzają się na 1 serwie na 100 xD

37397.jpg

Opublikowano

tak wiem że się opłaca bo na koncie było conajmniej 1200 kredytów, co kosztuje 38 zł około przez PSC .. ale czy to nie są bugi, robienie pkt na playspanie?

a co do MoH'a : te 20 zł za takie kontoo to prawie nic, więc wiesz..... nie wiadomo ile jeszcze to będzie na allegro, a widać że się opłaca

Edit up: ja też nie, ale przypuszczam że nie robi tego w "normalny" sposób

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...