Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Konkurs na V.I.P.A

doniak94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to klik klik

Forma: Przemówienie

Temat: Czemu to JA powinienem zostać VIP'em

Drodzy Userzy i Administratorzy. Pytacie się mnie czemuż to akurat mi miałby przypaść zaszczyt zostania VIP'em na MPCForum.pl.

Cóż duża liczba osób na forum mnie zna, z nowego MPC z działu poświęconemu grze Maple Story, ze starego MPC z działu GunZ co może potwierdzić Kaka356. Dzięki dużej popularności i wiedzy w dziedzinie Informatyki przypadł mi zaszczyt tego, że duża liczba osób mnie polubiła, za co jestem niezwykle wdzięczny. Uważam, że znam się trochę na Informatyce co potwierdzą z pewnością userzy forum którym udzieliłem licznej pomocy. Staram się pomagać tyle ile potrafię, nie podawać błędnych informacji, być miłym i nie pisać niepotrzebnych postów, dodatkowo jestem czuły na moją ortografię, która oczywiście nie jest idealna ale staram się pisać poprawnie. Posiadam bujną wyobraźnię oraz -teraz trochę zawyżona samoocena- jestem człowiekiem elokwentnym oraz renesansowym (o wielu zainteresowaniach). Duża liczba głosów zgromadzonych podczas głosowania potwierdza to, że jestem znany i w miarę lubiany. Jako VIP chciałbym poświęcić większość swoich sił działowi poświęconemu MS, ale oczywiście nie zapomnę o innych forach. Moja pracowitość oraz (moim zdaniem) zachowanie zasad dobrego wychowania na pewno wpłynie na waszą ocenę i myślę, że wpłynie dobrze. Na zakończenie podkreślę fakt, że na forum przebywam od początku działalności i często na nie wchodzę. To już wszystko, mam nadzieję, że zaszczycicie mnie rangą VIP'a.

Pozdrawiam

Athis

"Mamy dobry rząd, wybitnych fachowców,

Gospodarka idzie do przodu,

A ludziom żyje się coraz lepiej."

Ta...

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

• Dodaj nową pozycję...