Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jestem początkującym graczem w Rappelz, ale nie w gry MMO, opiszę Wam to co lubię, i co mi się podoba, i mam prośbę, czy moglibyście mi na podstawie tego co napiszę, wskazać czy Uzdrowiciel (kapłan) czy Szaman (druid) jest lepszy.

Tak więc ehkem.ehkem...

Jestem spokojną duszą, uwielbiam pomagać, co za tym idzie leczyć troszkę bardziej niż buffować. Miło mi, kiedy potrafię też komuś przywalić :), (nie znam tych postaci i skilli ale słyszałem że są podobne) Postać mogłaby mieć AoE, wiem, że to taki wymysł, ale nawiasem mówiąc, fajne byłoby leczenie grupy, bądz leczenie AoE, to drugie lepsze, jak już wspomniałem jakiś dobry atak, chodzi mi nie tyle o DMG, co o estetyke, znaczy się o jego wygląd, żeby był hmm... Imopnujący, piękny czy coś. O broń nie pytam, to nie istotne, i tak sam coś wybiorę, a pet, najlepiej żeby nie był ogromnym mięśniakiem, ale czymś, również ładnym :D.

W grach MMO to nie liczy się dla mnie chyba nic poza pomocą i wyglądem zewnętrznym :) Nie musi być brany pod uwagę exp, solo w pt czy jaki kolwiek, choć z góry widać, że mówię o expieniu w grupie, bo bardziej można pomóc niż solo. Tak więc skoro już znacie moją kolorową wyobraźnie, to proszę o wskazanie mi, która postać byłaby dla mnie lepsza :)