Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje Dla Nowo Zakładających Serwer, Wasze Propozycje;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Waszym Zdaniem co Powinno sie znajdowac na prywatnym serwerze aby zachęcic Graczy żeby zaczęli grac własnie na waszym serwerze.Jakie powinny byc Raty tego serwera czy powinien byc 4 fun,Hard,Easy i tym podobne. Jednym słowem Wzór Idealnego Prywatnego Serwera.Ten temat dotyczy bardziej Informacji dla nowo zakłądajacych serwery aby mogli zrobic to według naszych upodobań. Piszcie (przykład): Serwer:Hamachi-(Powinien wyglądac następująco)... Serwer:Dedykowany(Powinien wyglądac nastepująco) Liczę na to ze przyda sie to komus kto bedzie robił swój prywatny serwer. Pozdrawiam xxXGitasXxx

Kocham mpcforum.pl!!!

metiniki_metin2rw0.jpg

Opublikowano

No przecież wiadomo że serwer hamachi powinien być bez lagów.. jakoś dało się grać i 0 nobków..

Dedyk: Z ratami 350% z hwangami, lub stalkami w NPC.. Od razu powinny być skille P..

Zaczynamy od 1lvl.. bardzo fajne by to było

Opublikowano

Kazdy dobry serwer powinien miec:

1. Kapitana/Hand-Upa ktory daje:

- lvl

- skille na P

- kase

- wszystkie itemki (zwyjatkiem przywolania metkow i bossow)

2. Pierscien teleportoacji ktory:

- teleportuje nas do miejsc gdzie odbywaja sie turnieje i eventy

- daje range

- skille na P

3. Milych i dobrych GM'ow

4. Zabespieczenia przed hakerami

Jesli serwer nie posiada wymienionych wyzej rzeczy to znaczy ze jest beznadziejny, nudny i bezsensu

Opublikowano

Dedyk: Z ratami 350% z hwangami, lub stalkami w NPC.. Od razu powinny być skille P..

Zaczynamy od 1lvl.. bardzo fajne by to było

Jeśli ktoś ma bardzo dużo kasy to takiego dedyka może zrobić. Przecież na dedyka trzeba mieć kase na utrzymanie, więc bez IS-u nie da rady. :)

Dedyk: Raty 120%-150% max, drop kasy 10k-20k z psów, oczywiście nowe mapki nowie moby, nowe bronie (nie tylko dla woja np. sztylety, wachlarze, dzwony, łuki) :D

PS. Po 80lv exp się zwiększa do 200%. :)

Pozdrawiam

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem taki serwer idealny to taki bez nowych broni, wierzchowców itd. Stary dobry Metin2 na porządnym sprzęcie z ratami po 200%, eventy w oazie, krwawe perły do ulepszania broni epickich typu : (śmiercionośne ostrze, księżycowy miecz) powinny dropić z bossów respiących się na pustyni, 2 inne perły u handlarza, metki 85/90 na mapkach ogólnych(dla wszystkich królestw), dobry drop yang, 6/7 bony handlarz(drogo) z metków taniej, jeżeli ktoś pamięta FYLONGJU,IFLONGJU,YQLONGJU, dla mnie najpiękniejsze serwery. :P Lub postawić serwer pvp bardzo zbliżony do YT2GAME - ten miałby dopiero grywalność. :D To tylko moje zdanie. ;) Pozdrawiam! :)

13_mpcforum-logo.png

Opublikowano

Skoro ja zrobiłem ten temat to ja odniose sie co do mojego poglądu.

A wiec serwer powinien posiadac:

-Zabezpieczenia przed panelem Niemca to po 1;

-Zabezpieczenie przed wywalaniem yang na Modzie Kamera;

-Ulepszacze do itemów na lvl 65+

-Raty tego serwera po 350% wszystko;

-Epiki

-Nowe mapy do expienia i dropienia yang;

-Nowe moobki takie jak np: na Zombie Map;

-Zadnych przywołań bossów ani metków mogą smiecic serwer, a jezeli juz takie są to wysoka cena dla nich;

-Ciągłe zmiany Gm, niech bedzie ich nawet 6 na serwer ale jeden niech siedzi 2h 2-gi tez. Niech ciągle sie zmieniaja;

-Zadnych Yang bugów.

Moim zdaniem to tyle :)

Edit@;

Mod. Jak mozesz przypnij to moze sie przydac dla tych którzy robią serwery;););)

Kocham mpcforum.pl!!!

metiniki_metin2rw0.jpg