Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest Bot którego nie trzeba włączyć??

loldanielol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chałem się dowiedzieć czy istnieje taki bot/program albo cos który sie włącza ustawia sie wszystko (gdzie ma expi,repota itp)

i jak sie ustawi zeby nie włączał silka na kompie tylko zeby jakos nie połączył w sieci czy cos??

ze postac jest dostępna expi itp ale nie u nas na kompie , i w karzdej chwili mozna go wyłączyć

Wiem ze to moze Głupie ale bardzo mnie to zastanawia.

Z góry thx i pozdro.

Admin Cienia
Opublikowano

Może chodzi jemu o to że silk działa, komp działa tylko że my widzimi bota w oknie bez grafiki tzn, że w windowsowym mały okienku i nie widzimy sila. Omg nie mogłem się aż wyrazić ale możliwe że o to mu chodzi, jeśli tak to jest coś takiego ale trzeba poszukać.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jemu chodzi o to że bot jest na serwerze, a nie u niego na kompie i jego komp jest wyłączony. Aktualnie nie ma czegoś takiego i raczej nie będzie, bo bot nieraz ma błędy i z 1 ip da się wbić na max 25 postaci co raczej nie starczy na utrzymanie serwera.

HooY.png
Opublikowano

No dobra no jak niema takiego czegoś

to moze ktos wie jak zrobiz zeby włączyc silka na laptopie i nie wyłączać laptopa tylko go zamknąć

i jak go zamkniemy zeby nie przechodził w stan wstrzymania i zeby nie tracił połączenia z siecią ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...