Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak Więcej Zarobić, Gdy Się Boci?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak sobie expiłem i wpadłem na pomysł. Gdy bocicie na zaprzysiężonych, zamiast stawiać np. w m2 (niebiescy przykładowo) postawcie na zaprzysiężonych w m1, ale przed tym weźcie misje od staruszki. Misja polega na zabijaniu Jin hee, jeżeli stawiacie na noc, powinno wam zabić odpowiednią ilość. Nagroda za misje, to pierścionek zaręczynowy, wydaje się, że niby nic, ale na niektórych serwach dają za niego grubą kasę, więc się opłaca.

To taki mini tutek dla was, pozdrowienia.

Your's Konrad.

@Down

Słaby zarobek? 2-4kk to mało za 1 kliknięcie?

Btw. Napisałem mini tutek, wręcz porada :>.

2x Down

Pisze, że gdy stawia się bota na zaprys. a nie gdziekolwiek.. Czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

H00xer0.png
Opublikowano

@Topic Zarobek bez sensu xD Bo można zostawić zawsze FB na nocke 3+ kontami i masz przez noc (zależy od serwa) ale około 50kk ; D

Opublikowano

Tą misję z Jin-Hee można wykonać bardzo szybko i łatwo, wystarczy się udać tam gdzie się respi i przelogowywać się po każdym jej zabiciu na inne CH. I tak prawie za każdym przelogowaniem mamy ją ponownie. Ze 40 minut roboty i mamy wykonaną misję :) .

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...