Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[E]Xp[I]S[E]Asy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ten exbot dziala na serverach i moglby mi tkos go zrzucic na strone spedy share albo jakas ina bo nie moge sie zajerestrowac na unifair games i cyz ten exbot jets dobry jakies propozycje na jakies inne? moze jesli ktos ma?

http://www.unfair-gamers.com/forum/showthread.php?tid=7865 to link

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

a moglbys mi zrobic taki myk ze dac instrukcie jak zeby kient pl dzialal na pl i zeby tego expa zrobic?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

a moglbys mi zrobic taki myk ze dac instrukcie jak zeby kient pl dzialal na pl i zeby tego expa zrobic?

Wrzucasz metin2client.bin włoski i działają wszystkie hacki z tym, że nie widać eq i kicka co 1-2 minuty więc nie ma sensu się w to bawić.

Narazie nie ma innego wyjścia jak czekać aż w metin2.it wprowadzą hackshielda.

Opublikowano

@UP Dokładnie. Do tego nie działają funkcje jak FB itd. Działa tylko sh... i WH :D no, wywala co 2 min jak UP ;P

Dam UPLOAD na Speedyshare za moment :P Tylko Upload się zrobi xD

@EDIT Wedle życzenia proszę:

To jest ukryta treść, proszę

Bez skana bo ponad 20 mb, razem 23 :P Ale plik pobierany prosto z Unfair Gamers i wrzucony zapakowany na Speedy :P

Pomogło, to + nie gryzie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...