Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden Moderator=Jeden Dział

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek. Szanuje takich gości, jak np Merkon,który ogarnia M2 i inne działy (single player). Ale, czy czasem nie powinien byc jeden moderator do każdego działu i koncetrowac się na jednym?

Czekam na Wasze opinie.

Opublikowano

Imo, jeżeli ktoś już podjął się moderacji dwóch lub więcej działów i dostał te uprawnienia, to sprawa tylko jego i jego 'przełożonego', który dając mu prawa moderacji w dwóch działach wierzy, że dany ktoś mu podoła no bo inaczej to ja se tego nie wyobrażam -,-). Ktoś chce się rozwijać, pomóc, pokazać swoje możliwości; co oczywiście wiąże się z większą ilością czasu poświęconego na forum, a w to jak każdy wykorzystuje czas wolny nie powinniśmy wnikać. Jeżeli dany osobnik by się nie sprawdził, to jak to ktoś kiedyś mi powiedział... - 'kopa w dupę od wyższego rangą' i dawaj.

Jeżeli działy byłyby źle ogarniane to ktoś by zareagował, a skoro większych skarg nie ma to o czym dyskutujemy :O

to tylko moje zdanie,

dziękuję,

dobranoc.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Wg. Mnie to głupota. co z tego że ktoś jest moderatorem w np. WarRocku, jak powiedzmy przestał grać i gra w inną grę, udziela się częściej w np. metinie, zrobi tam masę tutoriali, to czemu by mu nie dać moderatora/kida? przecież Moderator jest od pilnowania porządku.

to tak jakby Global Moderator miał by tylko 1 dział...

sam mam 2 działy w opiece (CA i tak jakby dział niewidoczny dla zwykłych użytkowników Media Team) i jakoś dział CA nie jest gw. mnie z mojej strony zaniedbywany

Opublikowano

Oooo tak napewno

Gratuluję pomysłu wątpię aby jeden mod ogarnął dział metin2 samemu. to samo było by u mnie w dziale samemu by sie rady nie dało.

W mniejszych działach i tak ejst tylko jeden mod więc twoja inicjatywa została spalona na panewce.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@Up

Jemu chodziło chyba bardziej o to żeby moderator działu (przykładowo) metin2 miał tylko dział metin2,a nie dodatkowo np. Tibię.

Mi się to osobiscie mało podoba.

Opublikowano

Bezsensu troche ten temat, ja mam kidmoda i ogarniam 1 dział a w nim 2 subfora także bezsensownością byłoby dawanie modów tylko na jeden dział.

Chętnie zajął bym się dwoma działami, ale narazie skupić musze sie na jednym przydzielonym dziale ;)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Myślę podobnie jak Wojtek.

Sam ogarniam 4Story i Metina...

Jeżeli ktoś czuję się na siłach to nie ma sensu mu zabraniać.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Jeżeli moderator dobrze sprawuje się w dziale, to nie widzę żadnych problemów nadania mu 2 działu. Jeżeli chce, niech ma ;). Lepiej tak, niż dział zasyfiony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...