Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Da Sie Przesylac Kase?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam takie pytanie Czy da sie przesylac kase w silku? poniewaz mam 2 postacie na jednej mam 1kk kasy i chcialbym ja przezucic na inna postacia probowalem loaderami ze 2 silkroady wlaczone ale mam za slaba karte graficzna i niestety nie moge odpalic 2 silkow . Wiec czy da sie przeslac kase poczta czy cos takiego??? Jesli sie da to prosze powiedzcie jak lub dajcie jakis loader ktory zjada mniej grafiki kiedys byl takiu nie pamietam jak sie nazywal ze bylo widac tylko postac a wszedzie bylo czarno :P . Wiec dajcie sposob jak wyslac kase lub takiego typu loader prosze o pomoc kto pomoze dam +

Z gory dziekuje.

Opublikowano

Nie da się przesyłać kasy. Wiem że istnieje taka strona że wymieniają kasę z jednego servera na drugi ale wtedy się dużo kaski traci. Najlepiej poszukaj kogoś zaufanego kto ci pomoże przerzucić tą kasę, albo podaj server na jakim grasz to pomogę ci przerzucić.

Jak pomogłem daj 5 :).

Opublikowano

zobacz edx loadera w podpietych w dziale silkroad masz

A czemuż to nieczytamy do końca tematów przecież napisał że używa, lecz karta nie wytrzymuje.

@TOPIC - Moja propozycja idź do jangan najpierw jednym kontem gdzieś za miasto żeby nie cieło.Potem drugą.Jeżeli nie pomoże to może kolega Ci pomoże przerzucić?

Opublikowano

@up

A ciekawe jak przeżuci kasę jak jedna z postaci będzie na clientlessie?:)

@temat

Najlepsza opcja dla Ciebie to ta którą napisał NuclearSun, na 3 minuty karta Ci spokojnie za miastem wyrobi.

10465336176777382411.png
Opublikowano

ok sproboje tym loaderem jak sie nie uda to kolega mi pomoze z reala jak bedzie kiedys w koncu online ;d a jak nie to zaufam koledze z forum :)

Opublikowano

Powiem tylko tyle, że nikt Cię nie oszwabi na marne 1kk xD bez obrazy, ale to jest nic ;)

Spróbuj ustawić wszystko na "low"

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

odpal cklientlessa z ibota a drugiego silka normalnie uruchom

Od kiedy w ibocie jest clientless?

Powiem tylko tyle, że nikt Cię nie oszwabi na marne 1kk xD bez obrazy, ale to jest nic ;)

Dla jednych to jest dużo a dla innych mało.

@Topic

Odpal 2 silki i wyjdź gdzieś daleko od miasta żeby ci się nie cięło i się wymień.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

niestety wciaz nie dzaiala ;/ probowalem loaderem sie nie uda :(

dalem wszystko na low i tak nie dziala

sa jeszcze jakies sposoby? jak nie to poczekam troche az moj kumpel bedzie online wtedy kiedy ja ^^

Opublikowano

kirleelejson.. nie wierze w to co czytam..

to co napisalem o jakims loaderze gdzie wszedzie czarno to byl vanityloader-lecz juz go nie ma.

Co za problem poczekac na kolege albo poprosic kogos z gildi zeby ci oddal 1kk -.- 1kk co to w ogole jest.. za 1kk to ja sobie potow na spota nie kupie.. napewno cie nikt nie okradnie..

Zamykam- jak z takimi sprawami nie potrafisz ogarnac to ja ci zycze powodzenia.

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...