Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Metin2 Trailer Xd

UKI_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego.

Mało ciekawy trailer dla dłużej grających w metka.

Myśle ze jednak dla ludzi zaczynajcych grac to sie im spodoba.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

filmik nie jest do dupy ale mogles go lepiej zrobic ... ;) na poczatku ten woj jest chyba z serwera prywatnego (NerdMT2) patrzac na skorki ;> +++ ^^

SKILE TYLKO G? mogłes wbić na P przeciez to kwestia 5 minut a z kasa tam nie problem ... kamyk 2kk a drop kasy 1000% ze spota pieskow 5kk dropi ;)

aha a to przed resem czy juz po ? bo przed mialem Wp`ka 96 lvl (G4NGST3R) a teraz heler 89

Opublikowano

To przed resetem wiem wiem moglem miec skille na P ale filmik robilem dość szybko bo jakos bardzo wtedy mialem ochote zrobic jakis filmik :D

Aha i po tym filmiku mialem jeszcze z 2x lepsze eq taki fajny miecz hwanga pro itp :) ale byl reset i juz tam nie gram

Opublikowano

Pierwsza nutka oczywiście to! Three Days Grace Time Of Dying no bo jakby inaczej ^^

Mordo ty moja! Myslalem ze jedyny tego slucham! ;pp

No , a więc reasumując ...Troche zchrzaniłeś nie chodzi tu o efekty, tylko o to ,że filmik jest o niczym...jeździsz sobie, pokazuje atlante (grote) potem jedno pvp i ninja sobie tanczy do bełkotu francuza (nie krytykuje go ale nie podoba mi się taka nuta)

Moje uwagi na przyszlość :)

-Więcej efektów...

-Nie zaszkodzi pokazać troszkę więcej pvp (ludzie lubią patrzeć jak ktoś się leje :) )

-Można dodać ulepszanie jakiegoś itema np. na Ymyt2 (dawny pro serwer) ludzie robili filmiki jak ulepszali smiercionosne od +0 do +9 , Powaznie oplaca sie!

-Jakiś śmieszny motyw ^^

-Oraz fajne intro przyciągnie wieeeeelu ludzi ;p

-No to chyba na tyle ...Jako ,że to jest trailer to weź moje uwagi do serca , poważnie mogą sie przydać :)

Życzę powodzenia oraz Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...