Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wyedytować stronę internetową tak aby załadowała się na komórce lub psp.

Chodzi mi dokładnie grę przeglądarkową ikariam.pl.

Gdy wchodzę na ikariam przez operę na komie lub na psp strona głuwna długo się ładuje.

Po 2 jak już wejdzie to wybieram świat, wpisuje nazwe gracza i hasło klikam login i nic się nie dzieje.

Wpadłem na pomysł żeby stworzyć własną stronkę na pl.tl i tam wrzucił bym to co potrzebne.

Tzn chciałbym umieścić pola id i hasło i przycisk login, po wciśnięciu gochciałbym aby zalogwało mnie do serwera ikariam

ale nie przenosiło mnie na strne ikariam.pl tylko wyświetliło mi listę budynków coś w stylu:

Ratusz poziom 20 - Rozbuduj / Wyburz

Mur poziom 15 - Rozbuduj / Wyburz

Koszary poziom 10 - Rozbuduj / Wyburz

itd.

Oczywiście Rozbyduj / Wyburz mają być aktywne ( wysyłać do serwera infrmacje oburzeniu i rozbudowie )

Narazie to tyle jak by ktoś był w stanie mi pomóc z tym to resztą sobie poradze.

Opublikowano

wątpie ze poradzisz, bez znajomosci programowania na pewno nie. prosisz praktycznie o bota działającego na serwerze , zresztą darmowe serwisy nie udostępniają wszystkich funkcji jakie były by potrzebne do obsługi skryptów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wątpie ze poradzisz, bez znajomosci programowania na pewno nie. prosisz praktycznie o bota działającego na serwerze , zresztą darmowe serwisy nie udostępniają wszystkich funkcji jakie były by potrzebne do obsługi skryptów

Nie prosze o bota ponieważ sam będe wykonywał operacje na koncie.

Po prostu chcę wyedytować stronę bo mi sie nie ładuje na komurce i psp.

A programowanie to znam podstawy w AutoIT, Delphi.

Ale głównie uczę sie C++.

Muwisz że wątpisz że sobie poradze, dlatego właśnie proszę o pomoc gdybym umiał to bym sie nie prosił.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podaj funkcje znajde host ;)

• Dodaj nową pozycję...