Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekwipunek Dla Assualta!

xXXxCinekxXXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w najbliższym czasie kupuję golda 30dni.Teraz następujące pytanie co i na jakie sloty najlepiej dać żby dobrze się grało na CQC.Drugie pytanie czy np.kupie 5slot na 3 dni i dam na nia broń na 30dni lub więcej po zakończenu slotu ona nadal tam będzie bez żadnych utrudnień?

00cinek00.gif

9544.png

Opublikowano

Az wyjdzies z gry zalezy ile masz dinarow jesli z 80k to famas 3 slocik na 5 slot k1 flashe +amo i exp leci jak glupi .;]

Opublikowano

@up nie k1 tylko k2 a 5 slot konczy Ci sie rowno z premka. moze sie tez na jedno logniecie ,,zamrozic" (po zakonczeniu premki)

Opublikowano

chcialbym dodac ze jesli kupisz premium gold to 5 slot dostajesz razem z premą więc tutaj zadnego problemu nie ma :)

I jeszcze jedno : 5 slotu nie da sie kupic na 3 dni :)

Opublikowano

Ja zawsze wykupuje wszystkie dodatki do proecentów, czyli 25% % dinnar & exp double up, 30 % exp , i 20 % exp, + 50 % za golda tazem 125 % expa więcej ! . to jest u mnie na pierwszym miejscu, potem bronie .

Opublikowano

1rece (jak masz dinarow dozo to i noz mozesz ale zadko sie przydaje)

2mp5k

3famas

4k400

5m246

6flasch adrenalina i oczywiście kup 6slot to bedzie mógł miec te 2 pxy na 6slocie jednocześnie

i polecam wykupic expy ja kupiłem jakos ostatno all po 30dni i od piatku wbiłem 14lvl

@edit med

1.piesci

2.colt

3.mp7a1

4.medic kit

5.k1

6medic boxy flasche

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

mp7a1 najlepsze dla meda

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

RMCF thx przekonałeś mnie na medyczke ale mama jeszcze 2 pytania.

1.Na 6 slocie moge miec medboxy i fleshe razem?

2.Macie ktoś jakieś kogy na Playspan na punkty lub czy ktoś mi zrobi 3dni premke?

00cinek00.gif

9544.png

Opublikowano

up można mieć wystarczy kupić taki px o nazwie 6 slot change i wtedy mozesz mieć 2 rzeczy na jednym slocie.

Nie ma obecnie kodów na playspan na pkt. A prosić o ich nabicie na forum jest zakaz.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Assault:

1. combat knife (jak masz promo)

2. mp5k

3. famas

4. granaty

5. g36/xm8 (polecam xm8 ma mniejsze dmg ale ma mniejsze recoli i wogle na wieksze odleglosci)

6. adrenaline, flashe

7. -

8.zalezy jak jestes rambo i kasy nie masz to tu nic i na 5 slot m60, masz kase to m60 gold)

Medic:

JAK MASZ KASE TO:

1.combat knife

2.mp5k

3.tmp9

4.medic kit

5.cx4storm

6.medic box, flashe

7. -

8.mp7a1 gold

A JAK NIE MASZ KASY TO:

1.piesci

2.mp5k

3.mp7a1

4.medic kit

5.tmp9

6.medic box, flashe

7. -

8. -

a na pytanie "medic czy assault?" odpowiem tak: wszystko zalezy jaki masz styl grania np. jak jestes rambo (czyli idziesz na calosc) to assault z famasem i m60 a jak zalezy ci na ratio albo chcesz grac na dluzsza mete (bez dedania) to medic

jezeli jakis snajper przeglada ten temat to zrobie arsenal dla niego

Snajper:

JAK MASZ KASE:

1.combat knife

2.mp5k/beretty dual

3.psg1

4.granaty

5. -

6.flashe, adrenaline

7. -

8.i tu zalerzy od tego czy grasz na bg uo a wiec: BG-beretta UO-aiaw (dodam ze nie pamietam bo chodzilo mi o to ze na ten srodkowy tryb aiaw a na ten najwiekszy to beretta bo nie gralem w wr od pol roku)

a tu JAK NIE MASZ KASY:

1.piesci

2.mp5k

3.psg1

4.granaty

5. -

6.flashe, adrenaline

7. -

8. -

jak komus pomoglem to prosil bym o +++plusika+++

Opublikowano

Dawno nie grałem , ale wnioskuje , że jak kupisz gold 30dni to będziesz miał dużo dinarów, więc :

Slot 1 : Knuckle , nie ma co tracic marnych dinarow (nawet jesli masz ich duzo) na inne bronie

Slot 2 : Zależy jak grasz . Niektórzy proponują mp5k , ale jeśli dobrze celujesz to polecam Desert Eagle . Sam nim grałem i moim zdaniem spisywał się lepiej niż mp5k .

Slot 3 : Jak premka to only Famas

Slot 4 : Nady

Sloty 5 i 6 : Ustawiamy jak lubimy grać . Jak mamy dużo kasy to kupujemy wszystko to co opisalem na dole lub własne bronie , które lubimy/chcemy wypróbować . To zaczynamy :

Slot 5 | Slot 6

M60 + Adrenaline -Czemu ? Jeśli gramy z m60 i famasem to raczej będziemy szli na rambo .Nie opisuje tutaj Change Slota jeśli go mamy dajemy Stamine/Flashe +adre.

G36 + Flashe/adrenaline - Do wyboru do koloru . Zależy jak chcemy grać : Kampiąc wybieramy flashe , rambo=adrenalina .

M4 + Adrenaline -Jeśli szkoda nam kasy na zabawki typu g36/m60 śmiało możemy grać m4 lub nawet k2 . W rękach dobrego gracza te bronie są naprawde zabójcze .

-----------------------------------------------------

Osobiście grałem z g36 ,desertem i k2 bo szkoda mi było kasy na inne bronie ;-) . Podam tylko , że moim zestawieniem grało się naprawde bardzo przyjemnie . Jeśli ktoś chce może śmiało próbować .

Pzdr .

''Widzisz prawda jest jedna, prawda jest taka

Ja pamiętam pierwsze kasety Slums Attack

I niestety to przykre, oka nie przymknę

To nie było O.K., to było prymitywne''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...