Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy (Andrzejt17) Dobrze Zrobił Z Em2 Rezygnując ?

Sellerux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej nie spodziewałem się że odpuścisz z EasyMetin2 myślałem że będziesz kontynuować to co dalej robiłeś czyli dawać graczom radość z grania na Metin2PL (EM2) mimo że większość z nich to ( dzieci neo bez obrazy) dobrze ci szło od tond jak zostałeś KidModem naprawdę masz wszystko w dupie sorka że tak pisze ale naprawdę nawet nie dasz się wypowiedzieć użytkownikom tylko zamykasz tematy jak tylko zobaczysz ze na twoja nie korzyść piszą Andrzej ja osobiście myślałem ze inaczej postąpisz powiem szczerze czy boisz się kontynuować rozkodowywania EM2 bo boisz się że na ciebie siądą czy co?. I tylko proszę nie zamykaj tego tematu niech wypowiedzą się inni użytkownicy MPCforum.

Nie dawaj plusów  Jak już to minuus

Opublikowano

Moim zdaniem da się sam nie potrafię sam tego zrobić ale jestem na pewno pewien że da się zrobić jaki serwer (wirtualny) przez który by było obejście do logowania EM2 nawet jak będą wychodziły nowe wersje to jest tak jak miedzy innymi logowanie do gier w sieci (online) które zamiast Numeru seryjnego maja inny wirtualny serwer przez który się logują dotychczas po wprowadzeniu opłat dało się logować tylko przez serwer Dallas który dziś po południ został (wyłączony) zablokowany.

Opublikowano

@up dobrze powiedziane.

Wielka rozpiska z płaczem bo Andrzej nie zrobi bota. I super bo przynajmniej więcej normalnych graczy będzie zamiast wszędobylskich botów.

Jeśli ciężko Ci grać bez EM2 to nie graj wcale albo zapłać za pracę włożoną w napisanie i skompilowanie programu jakim jest EM2 jego autorom.

A jak nie chcesz płacić, a chcesz bota i uważasz, że można zrobić obejście itp to weź dupę w troki, naucz się języków programowania itd, zrób obejście i przestań jęczeć bo nikomu tym nie pomagasz. A Andrzej nie jest, nigdy nie był i nie będzie zobowiązany do jakiejkolwiek pracy nad EM2.

Pozdrawiam

RMCF

Opublikowano

Jak dla mnie dobrze zrobił

Zrobił coś wielkiego przez rozkodowywanie tego EM2

I wiedział kiedy przestać ; )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Tu się rozpoczyna nowa kłótnia..Do rzeczy; Po co Andrzej ma dalej to kontynuować? Bot jest płatny na te 2h nie opłaca go się nawet spolszczać:/

DAJ +

Opublikowano

Dla mnie Andrzej to najlepszy mod, nie napierdala postami typu "zamykam, brak skanu", nie warnuje za byle co jak inni..

A to, że zrezygnował z zabawy z em2 to jego decyzja

Opublikowano

Ja sądzę tak :

Zrezygnował bo narazie nie ma ochoty bawić się z Em2.

Poza tym, on teraz pisze skrypty itp dla czatu który znajdziecie pod adresem :

http://mpcczat.tk/

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Jak dla mnie to Andrzejt zrezygnował: albo dla tego, że już mu się nie chce, albo dla tego że się boi, że się ośmieszy. On do tej pory praktycznie tylko spolszczał EM2, a jak przyszło że trzeba nieźle przyhardkorzyć i zrobić obejście to już narobił w zbroje. Jak dla mnie to Hex teraz powinien mieć 18k rangi, bo on nie mówi " nie da się to koniec" on raczej rzuca się na głęboką wodę i mówi, że "wszystko się da i JA to zrobie"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Zrezygnowal to jego sprawa zreszta co on z tego mial? On to robil z wlasnej woli za free tylko po to aby wam umilic gre a wy teraz narzekacie ze juz nie modyfikuje bota...

Cieszcie sie lepiej ze botem zajeli sie uzytkownicy tacy jak np. ps19 hex itd.

A Andrzejowi mozecie jedynie podziekowac za to co dla Was robil.

To jest moje zdanie na temat bota i Andrzeja.

Dziekuje dobranoc.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dobra bedzie wiecej normalnych graczy ale co z tego???Cenu itemów juz poszły w góre na prawie wszystkich serwerach. Wiec co lepiej zeby bot dzialał czy zeby nie dzialał?? Bedziesz np. chcial ulepszyć coś to ulepszacze bedziesz kupywal za ceny z kosmosu?? Ja osobiscie wole zeby em2 byl wtedy bez uzywania go mozemy miec ułatwioną gre po przez mniejsze ceny. Wiec jakie jest wasze zdanie???

Opublikowano

Chiński bot niszczy i tak serwery wiec nie oszukujmy się... bot dla normalnych graczy to wyrównanie szans z wszechobecnymi chińskimi botami. A co AndrzejT robi z własnym czasem to jego sprawa.

Opublikowano

@up dobrze powiedziane.

Wielka rozpiska z płaczem bo Andrzej nie zrobi bota. I super bo przynajmniej więcej normalnych graczy będzie zamiast wszędobylskich botów.

Jeśli ciężko Ci grać bez EM2 to nie graj wcale albo zapłać za pracę włożoną w napisanie i skompilowanie programu jakim jest EM2 jego autorom.

A jak nie chcesz płacić, a chcesz bota i uważasz, że można zrobić obejście itp to weź dupę w troki, naucz się języków programowania itd, zrób obejście i przestań jęczeć bo nikomu tym nie pomagasz. A Andrzej nie jest, nigdy nie był i nie będzie zobowiązany do jakiejkolwiek pracy nad EM2.

Pozdrawiam

Usun sobie konto na mpc forum przeciez to forum o hackach !!!!wiec jak masz to krytykowac to won

Opublikowano

Andrzej Zadawał sobie Dużo trudu to mu się należy trochę wolnego

On to nie maszyna tylko zwykły człowiek jak będzie się dało coś zrobić z Easy-Metin2 to zrobi...

Tak więc tylko jakiś debil co założył tego temata ma,Wielkie ALE DO ANDRZEJA

Ker169.gif

Opublikowano

3rn! - owszem mam 4 posty bo została mi możliwość pisania postów dlatego mam 2 konto.

DrPrefix - ja nie mam wielkiego alo tylko interesuje mnie co o tym sądzicie.

A co do EM2 to mam wykupionego.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie do waszego guru- andrzejka. Co ty właściwie zrobiłeś z tym em2 oprócz spolszczenia za który odpowiada jeden plik... Dodałeś baner MPC Forum i tyle. Przecież Twoje wersje niczym się nie różniły od wersji oficjalnych. Jedyny plus to, uploadowałeś je na inne serwery.

"Life Is brutal And Full Off Zasadzkas And Kopens w Dupens"

Opublikowano

Odnosnie autora tematu to jestes chlopie porypany??? Andrzejt17 nie maial nic do gadania. Skonczyly sie testy Beta wiec jest teraz platny.

xxx

Opublikowano

Dobrze że nie ma botów bo za dużo dzieci powbijało Lv na Em2 kupili yangi na allegro i kozaczą, ja nigdy nie grałem na Em2 aczkolwiek sprawdzałem hacki i nagradzałem "andrzeja17" + -sami

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Niee no bo oczywiście Andrzej musiał siedzieć i spolszczać boty dla /\/30 kidów , bo sami lvla nie potrafili wbic... Ja mam to w dupie , spolszczal , było fajnie , przestał , nie płacze...

On ma też swoje życie i nie musi tylko wam botów spolszczac...

Szczerze to gdybym to ja był na jego miejscu , porzuciłbym to już po jakimś 2 miesiącu pracy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...