Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug W Zombie Mode!

farendil89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić Wam bardzo przydatny bug na najnowszej mapie, czyli na zombie mode. Ściągamy obojętnie jaki cheat, Ale MUSI być z big jumpem, lub jak kto woli vjumpem. Chodzi tylko o to by dostać się pod mapę. Gdy juz tam będziemy czekamy aż zacznie się fala i tym samym przyjdą zombie :D. Lecz do rzeczy. W chwili gdy jesteśmy pod mapą, POD BECZKAMI, strzelamy, ale NIE w beczkę. Wystarczy jeden strzał by zombie się zleciały. Najlepiej jak najbliżej beczki. Gdy już jest ich dużo rozwalamy beczkę. Ale musicie pamiętać że jeśli strzelacie w beczkę, musicie zauważyć iskry. Jeśli takie się pojawią, beczka wybuchnie, tym samym zabijając wiele zombie. UWAGA!! Buga odkrył dzintars8, więc jeśli będziecie z nim grali gdziekolwiek to podziękujcie mu za odkrycie tego pomocnego buga.

Jeśli pomogłem daj plusa :D

quattro446

@Edit

Dodam jeszcze, że sam(lvl 5, średnia kills/deads 0.31) doszedłem do 13 fali, w tym 2 heady Bossa. Nie heavy tylko tego drugiego. Zapomniałem nazwy :D

Opublikowano

Masz plusa ale już o nim wiedziałem mój rekord to 20 wave panowie ;]

Ja takich błędów znam sporo ;]

Więc jest dobrze

Inni powinni być ci wdzięczni za ten temat ;))

Opublikowano

dobre nie wiedzialem o tym

Boss nazywa sie chariot

+

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...