Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpc Forum To Cujstwo

4h4

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

UWAGA UWAGA CHCIALBYM OGLOSIC IZ MPCFORUM TO JEBANE FORUM DZIECI NEO KTORE NIE POTRAFIA GRAC W METINA BEZ HACKOW !@!@@!@!@!@!

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano (edytowane)

Człowieku to ja cię nie rozumiem albo się czegoś naćpałeś albo masz jakieś rozdwojenie jaźni.

Według mnie masz jakieś 12-14 lat i bardzo zdenerwowałeś się ,że pewnie coś ci nie działa i

pierdolisz jakieś farmazony, spamujesz forum. Jak nie masz co robić to się rozbierz i pilnuj ubrań

jeżeli w ogóle je masz. Denerwuję mnie to, że na takiego n00bka musiałem poświęcić 3 minuty

swojego życia. Niepodobna ci się to wypierdalaj na jakieś inne forum w którym tolerują takie frajerskie

zagrywki, i nie spamuj bo psujesz porządek tego forum. Chociaż prawie rzadko pisze coś na tym forum

ale czytam je od chyba 2 lat i wiem, że są tu ludzie porządni. A tacy jak ty psują reputacje tego forum.

Edit:

A ty chyba nawet nie masz kolegów. Bo jak bym cie złapał to bym ci wpierdolił. Jak na forum jesteś taki

kozak to spotkajmy się w realu (mieszkam jakieś 60 km od cb) ciekawe co byś wtedy mówił.

Edytowane przez 11pawlo
Bywalec
Opublikowano

JAKIŚ Z MOICH KUMPLI WŁAMAŁ MI SIĘ NA KONTO SERIO !!!!!!!!!!!!

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

JAKIŚ Z MOICH KUMPLI WŁAMAŁ MI SIĘ NA KONTO SERIO !!!!!!!!!!!!

To usuń temt albo zmień tekst na "xxx" lub "proszę o usunięcie tematu"

di-HLXD.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...