Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Wspominacie Newlongju?

Migliori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak w temacie. Jak wspominacie NewLongju.

Ja osobiście to mało pamiętam. Byłem pod jarany, że mam EQ+7/8/9, Skille G/P i 65lv :D

Zbieram minusy

Gola Laska

Terraria i Minecraft rządzi

°∟°

DAJ MI '-' , NIE BĄDŹ LAMA

Opublikowano

Newlongju... ;) to były czasy, pierwsza grupka psów i 9/10lvl ; D . Z tego co pamietam to mialem tam 72/73 lvl ; P . wszystkie skille na m1/m5 ;) nie to co teraz ; D

Nikt nie miał bonów.Mało jaki obcokrajowiec miał skilll G a co dopiero P. Pamietam jak wylaczyli na kilka miesiecy i wlaczyli po kilku znow . Zmieniali adresy stron ; P

Potem pochodzil troche i padł bo chinczyki wolały grać na nowych serwerach z itemami na 90lvl i z eq w item shopie za free ;(

teraz juz mało kto chce grać na takich serwerach jak newlongju bo wolą pograc na PL'u niz meczyc sie kilka miechow zeby to w jeden dzien stracic ;(

Pamietam tez kilku graczy takich jak : Kermitek czy BaSiC i ... yyy ; PP

Była tez Pro Gildia w jinno o nazwie : ProEloElo jesli dobrze pamietam .

Po drugie nie wiem jak ty mogles miec skille na G/P jak tam bylo wszystko po chinsku <_< .

jak miales skill na m3 to byles pro ; PD

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@Migilori

chyba cię pojebało... nawet tam chinole nie mieli skilli P ...

Ja Jestem 1891 s2 :D

Zabardzo nie pamietam, ale serwer zajebisty

csscs.jpg

Szukam zajebistej gry fps ! PM

Opublikowano

Ahhh pierwszy priv na jakim gralem : D pamiętam do dzisiaj tą radoche jak po zabiciu grupki psów byl 10 lvl i caly dzien chodziłem podjarany ze oni tam na PLu sie męczą tak ;p Dobilem moze z 35lvl i zablokowali serwer dla polaków :rolleyes: potem jakies pol roku był off to juz dawno stracilem nadzieje.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Ja pamiętam dobrze... I ta trema w dt gdy boga na + 9 robiłem :P

Najlepszy priv w jaki grałem... Wymagał poświęcenia i chęci...

A co do skilli G/P(mieli tylko Chińczycy) i ,,niektórzy pro gracze"

Przypominam też sobie sylwestra jak wszyscy petardami strzelali... Nawet gdzieś filmik jest jeszcze nagrany B)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Ehh to byly czasy ;)

Pamietam jeszcze ,jak wypadl mi naszyjnik z 2k hp ehh ;>

A wtedy o takie cos trudno bylo ;)

Tak jak o reszte czyli o eq.

Pamietam jeszcze moj nick McRobinho 80 lwl mmmm =)

Naprawde jeden z najlepszych chinskich serwerow.

Opublikowano

Na NewLongju chyba zaden polak nie mial skila p :D

pamietam jak dropilem ku na sohan z zlotych szkatulek :D

wbilem 65lv i robilem tydzien bojwca :D

gdy chcialem isc na dt,ciagle mnie kickalo :D

zawsze min 3 osoby bily metiny w lesie z buta xD

i wszylo na tym ze mialem 65lv,bojowca,eq +6 xD , i skile m1/m3 xD po czym poszedlem na yt2 pozniej znany jako metin35,po resecie na yt2sf tez dobry server :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Ahh no tak wspominam Jinno i mój 78 lvl o nicku Norbi :P. Miałem Silne na M3, ale za to Duchowe na M5, miałem wtedy kilka dropków i na prawdę miałem dobre eq. Zjarałem w DT stal na +8 i chciałem wywalić komputer przez okno, bo zarabiałem na taką stal cały miesiąc xD. Pozdro dla gildi ProEloElo!

Opublikowano

Pamiętam ten serwer, miałem tam takie przeciętne EQ +5/6 i z tego co pamiętam to boga +7 i parte +8. Skile m4/6 ;d. Fajny to był serwer, może jeszcze kiedyś powstanie podobny ? kto wie ....

AA

PS. zapomniałem o lvlu, miałem tam 67(woj mental) i bojowca.

Opublikowano

Pierwszy priv na jakim gralem :D pamietam jak sie jaralem ze u kowala zrobilem fms na +9:D ach stare dobre czasy niestety potem przestalem grac ale mam same dobre wspomnienia z tym serwerem :D

Opublikowano

Najpierw gralem tam wojem;D Moj kolega mial pro eq nimfe +9 sokola +9 :D pożyczył mi a ja mialem range na - . zabili mnie i eq wypadlo ;D nie wiedzialem co robic :D nic mu nie mowilem to lowilem ryby i sellałem malze :D Jakos odrobilem kase i kupilem te itemy:D. Potem mielismy juz razem postac ninje jakas, nicku nie pamietam ale eq to stal +9 noze na 70 lvl+9 :D. To byly czasy ile ja bym dal zeby byl ten serwer :P przyzwyczaiłem sie to tych chinskich znaczkow :D . Eh.. wiem ze woj nazywal sie Penisista , bylem w gildii ProEloElo ktora pozdrawiam :D. :0 :>.

Opublikowano

NewLongju :) pamietam jak gralem na nim. mialem 75 lvl woja body skille m3/m7 :O Ale byl zaciesz jak chodzilo sie na DT z chinolami :D

Rób co chcesz..

Opublikowano

Było super, pamiętam moją pro nimfe :)

Wtedy się grało i nie narzekało na wszystko... chociaż to może dlatego że nie było na co narzekać, ale tak czy siak było super.

Mam jeszcze parę filmów z tego serwa ^^

02758850976702993171.png
Opublikowano

Szczerze? Zajebisty priv. Wtedy było super, ale teraz z tym całym "postępem"(nowe bronie, wierzchowce i inne takie) w dziedzinie tworzenia taki priv wątpię czy by się utrzymał ;]

Opublikowano

To był zajebisty serwer :) Pamiętam jaki miałem zaciesz jak zrobiłem siameski na +9 i stalke na +7 :D Miałem nick KingEmpire :) Jeszcze mam filmik z newlongju na youtube ;d

Opublikowano

stare new longju było zajeb...! Pozdro!

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

niech ktos zrobi takiego dedyka jak newlongju to napewno wszyscy beda grac tylko żeby skille na G bylo w miare latwo wbic, bez zadnych wierzchowcow 6,7 bonów czy broni po syrku bo to wszystko do dupy jest. ja na newlongju miałem syriusza+3 i potrafilem sie nim jarac przez pół godziny stojac w miescie i kosząc chinoli. a tak tylko robią te dedyki z hwangami i niewiadomo czym jeszcze w is...

Opublikowano

Stare new longju <3 i lans stalka i nimfą. ^^ to był serwer, to co że nie było eq +9 i skilli P, ale był lans i to się liczy. ;D

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...