Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem wrócić do gry po rocznej przerwie (już zamówiłem pacca i wszystko), ale mam problem bo dowiedziałem się już po zamówieni pacca, że nie będzie już elfa pod najnowszą tibie. Opłaca się botować 112RP na darmowych botach np. Bbot? Czy nie ma to sensu bo dostane bana na drugi dzień używania? Proszę o jakieś rady np jakiego bota używać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tibia auto chyba jest za bardzo wykrywalna, a ja próbował bym raczej uniknąć bana. Kiedyś botowalem elfbotem i nigdy nie dostałem bana, no ale niestety już go nie ma :/

Istnieją w ogole jakieś cracki do neobota allbo ghostbota?

I ostatnie pytanie czy NG nadaje się do bocenia 112RP? Nigdy nie miałem styczności z tym botem więc się nie orientuje :P

Opublikowano

Tibia auto chyba jest za bardzo wykrywalna, a ja próbował bym raczej uniknąć bana. Kiedyś botowalem elfbotem i nigdy nie dostałem bana, no ale niestety już go nie ma :/

Istnieją w ogole jakieś cracki do neobota allbo ghostbota?

I ostatnie pytanie czy NG nadaje się do bocenia 112RP? Nigdy nie miałem styczności z tym botem więc się nie orientuje :P

co do ng to z dobrym skryptem raczej da sie bocic rp

cracki możesz poszukać na youtube

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

ziomek troche ryzyko takim lvl miałeś jakiegoś warna coś? jak nie to śmiało możesz na ng bocie latać a jak już coś miałeś to expij ręcznie lub zamó NeoBota

Opublikowano

Nie ma takiej funkcji, ale są takie skrypty, ale z tego co wiem, nie działają one za dobrze.

A co do wykrywalności TA, to jest prawdopodobnie najmniej wykrywalny darmowy bot.

Koledzy na nim expią ponad rok i bana nie dostali, a minęło już z 4-5 fal mass banów.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

lec na NG bocie, masz PACCa więc ban jest na 30dni

na facc leci odrazu delete więc wiesz:>

a znasz jakiś poradnik jak scrackowac ng bo mi nie działa żaden

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...