Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elradia 2D Mmorpg - Wbij Poczytaj :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Kojarzy ktoś My Fantasy Online? Jeśli tak to wyobraźcie sobie, że Elradia to MFO, z tym że o wiele bardziej rozwinięte, lepiej zrealizowane, ładniejsze i rozwiniete bardziej :)

Co prawda to nie Margonem i daleko jej do gier mmorpg w konwencji 2d tych z klientem, które trzeba ściągnąć, ale gra ma swój urok i nie posiada klienta.

Dam tutaj swój link referencyjny, wiadomo nic się nie robi bez prywatnego interesu :) Ale jednak ten mój "prywatny interes" to część, trzeba jak najszybciej napełnić serwer, aby admini otworzyli drugi. Obecnie istnieje Świat 0 - beta, póki nie zapełni się nie otworzą Świata 1, lubię tą grę, gram i chciał bym jak najszybciej zarejestrować się na nowym serwerze :)

Moim zdaniem gra jest bardzo dobra, ale jeśli się nie spodoba - spoko, są gusta i guściki :)

Co do mojego linku referencyjnego, zarejestrujcie się z niego, ale jak to w grach via www - dostaje się coś za nie, ja dostanę w momencie gdy ten który się z niego zarejestruje nabije 10 poziomów, nie wcześniej. Także za samą rejestrację nie mam nic. Pomóżcie :)

Jeśli to dla was za mało to mogę zaproponować dołączenie do Elradyjskiej gildii Vogelsang, jestem jej liderem :)

Z góry dziękuję tym, którzy zarejestrują się na Elradii, ale jeszcze bardziej tym, którzy zechcą grać dłużej :)

A oto link:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja mam dziwny błąd podczas rejestracji. Gdy zaznaczam kwadracik "Stwierdzam iż..." i klikam akceptuj nic się nie dzieje. Proszę o pomoc i masz +.

Kasa za darmo!

ban_pl_46860_327661.gif

Opublikowano

Przed chwilą kliknąłem na rejestracja, zaznaczyłem "Stwierdzam iż zapoznałem(am) się z warunkami korzystania z serwisu." i poszło dalej, spróbuj znów, musi się dać, a jeśli nadal nie daje rady to napisz tutaj, a ja powiadomię admina :)

Opublikowano

hmm nie wiem dlaczego ale jak daję rejestracja to nic mi nie wyskakuje :(

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Admin mówił, że zgłaszało mu parę osób taki błąd. Mówił także, że może to byś spowodowane przeglądarką. Jeśli byście mogli to napiszcie nazwę przeglądarki oraz wersję. A i system oper. :)

Póki co próbujcie, musi się udać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...