Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Grać ? Swiaty Serwery Metin2.

PeLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam pytanie : Na jakim swiecie , serwerze mam grac na Metinie ?

Pod wzgledem

- Cen

- Ilosci ludzi online

- Ludzi

- Atmosfery

Z góry dziekuje . Bede nagradzał .

Opublikowano

Monastyr a jesli jest zamkniety to kirian !! na monastyr mozesz szybko zarobic kase ..na kirian tez a jesli chodzi o atmosfere to fajna na obydwu serwach .. JESLI POMOGLEM +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę i daj - ZBIERAM - tylko :P

Opublikowano

Feniks

ceny nawet nawet w porownaniu do innych serwerow

atmosfera hm.. w shinso gram i jest spokojnie i malo noobow typu ''sklonuje ci efemesa'' ludzi jest duuzo ;p

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Monastyr dlaczego?...Dlatego że aura chodzi tam 2,5-3kk-Bardzo Tanio Berserk okolo 1kk-Tanio! Wir miecza 800k-taniocha i inne ku tez tanie : ) Kase latwo zarobic chociazby dropiąc ulepszace zolcie po 200k : ) Niedzwiedzie skory 200k :) Fms +9 taki sobie okolo 35-40kk : ) Polecam tam grac !

Opublikowano

Ja gralem na eteorze i szczerze mowiac mozna pograc aura np po 1kk jak gralem ostatnio ale osobiscie polecam monastyr chyba najlepszy z wszystkich serwerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...