Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!Zaczynam od nowa grać w Metina.Zastanawia mnie wybór postaci.Chodzi mi o to,żeby postać była dosyć tania,z łatwością niszczyła metiny była przyjemna (czyt.przyjemna gra).Jeśli można prosić to napiszcie build universalny.Najbardziej z postaci pasuje mi ninja bo broń na 30lvl nie jest strasznie droga.Ciekawi mnie archer.Nie wiem czy jest "przyjemny".Z góry dziękuję.

PS

Chętnie bym pograł z kimś.Jeśli chcesz z kimś pograć to napisz w poście na jakim serverze ;]

Opublikowano

Jak chcesz postać, która jest w miarę tania i silna, polecam Surę WP. Build: 2int 1wital. Skille: 1.Czarowane ostrze 2. Czarowana zbroja 3.Smoczy wir 4.Uderzenie palcem (lub jeśli wolisz pod PVP to Rozproszenie Magii). Myślę, że pomogłem.

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

WP szybko rozwala metiny, księgi nie są aż tak drogie. Co do archera... bez poli nie wyexpisz tej postaci (nie licząc lura lub kolega podexpi). Księgi dla szamana/sury BM są najtańsze. Jak zamierzasz grać na hackach to weź ninja dagger (kobieta).

Opublikowano

Ninja dagger to kosiarka na metki i do expa,wazne zeby miec dmg hacka a eq nie musi byc jakies swietne , wystarczy +5/6. Ja na twoim miejscu rozdawalbym staty tak-najpierw full dex a pozniej wit ale jesli nie chcesz miec malo hp to wybierz 2dex:1wit. Co do skili to chmura zasadzka wirujacy szybki...

beztytuube.jpg

Opublikowano

dagger lub WP. Dagger bardzo tanie KU i ogólnie bronie bo za zbroje tarcze hełmy bedziesz musiał dać podobnie jak dla innych klas, jeżeli masz zamiar grać na DMG to metki dla daggera to nie problem. Wp-Ku nieco droższe od daggera ale nie są to straszne ceny :) eq tak ja wyżej zbroja,hełm itp. ale tu już musisz kupić ładnego FMS'a.

Build: Dagger najpierw 2:1 Zręczność:Witalność, możesz najpierw zrobić chmure(jeżeli używasz DMG) jak nie to: zasadzka->wirek->szybki/chmura->krycie

Wp 2:1 Inteligencja:Witalność Ostrze->Zbroja->Wirek->Palec reszta według potrzeb :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...