Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sie Stalo ?

adis1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omg... pisze że detected a to znaczy że hack nie działa ... co to ma wspólnego z jakimkolwiek tutem, glitchem ?

Opublikowano

Mylicie się. Gordon na EU nie jest detected. Jadę na nim na testowej postaci codziennie od czasu kiedy jest niby "detected".

100% działa i logów raczej nie zostawia bo bana nie dostałem.

Opublikowano

Mylicie się. Gordon na EU nie jest detected. Jadę na nim na testowej postaci codziennie od czasu kiedy jest niby "detected".

100% działa i logów raczej nie zostawia bo bana nie dostałem.

ja tez na nim jechalem ale raczej jest detected chodz tego nie widac

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nom zostawia logi ale można je usunąć ;p . Robi się dokument tekstowy w folderze Combat Arms i jak go usuniesz jest mniejsze prawdopodobieństwo że będzie ban jak go nie usuniesz sam się usunie przy aktualizacji combata i będzie ban ;p. Ja tak miałem xD... Nie wiem jak wy... U mnie to działa xD...

Gordon mi chodzi ;p. Aktywowałeś konto na gordonie.? Jak nie to nie ma

Jak problem naprawiony licze na -

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...