Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 Połowa Sukcesu Potrzebuje 1 Pliku

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Właśnie udało mi się rozkminić em2 ponownie , lecz potrzebuję niemieckiego em2 , jakieś 3-4 wersje do tyłu co był jeszcze za darmo , szybko zależy mi na czasie

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

up@ tu masz jeden z tych

EDIT BY Andrzejt17

http://www.mpcforum.pl/topic/127389-plkfixed-easymetin2-de-00121108-naprawiony-blad-z-c/

and

http://www.mpcforum.pl/topic/151460-plkfixed-easymetin2-de-00131166-32/

Chyba że szukasz tego

http://www.mpcforum.pl/topic/152941-newpl-easymetin2-de-00151217-40/

Opublikowano

Dajesz uda sie !! czekamy na easy

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę i daj - ZBIERAM - tylko :P

Opublikowano

Hex jesteś jedyny, który przynajmniej próbuje coś robić. Mam nadzieję, że coś z tego będzie. WLK dzięki Ci za to.

c(:

Sura BM 58 lvl Exandros OFF
Ninja Dagger 121 lvl EliteMT2 OFF

Szaman smok 104 lvl EliteMT2 ON

Opublikowano

Ktoś już pisał, żeby nie wysyłać takich komentarzy typu " wierzymy w Ciebie" etc... Po prostu dajcie mu czas, a sam wszystko zrobi w swoim poście. Myślę, że same "-" mu wystarczą za wszystkie komentarze ^^

Opublikowano

Ludze przestańcie spamować posty typu dasz rade wierzymy w ciebie bo hex da sobie rade i bez tych spamerskich postów

Jeśli zna sie na tym to to zrobi a nie nabijacie posty w stylu "uda ci się"

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

CraftyGeek Po co robiłeś Płatnego bota jak i tak wiesz ,że nikt nie będzie tego kupował ??? Może niektórzy...

Wedlug Mnie przydał by się bocik który nie musiał by się łączyć z jakimś serverem itd

393.jpg

Opublikowano

Jeżeli mu się uda to bedzię pretekst gosci od em do zrobienia jeszcze lepszych zabezpieczen to tak jak walka z wiatrakami no coc moze sie myle (oby tak bylo).Powodzenia

Mężczyźni są jak plemniki - jeden na milion staje się człowiekiem

Opublikowano

Przestańcie spamować. Najlepiej się spytać co mu pomóc kto zna się na programowaniu. A nie bzdurna pisanina typu : Więrze w ciebie czekam na easy (tak to mniej więcej wygląda). Znając co niektóre dzieci mogę dac sobie rękę odciąć że nawet nie podziękują a wręcz zminusują bo przez przypadek coś źle zrobią...

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Jedyne co da się zrobić to go jakoś przeprogramować aby nie musiał łączyć si ez serwerem, lub zrobić serwer "piracki" który zastąpi oryginalny, płatny.

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

Opublikowano

Panie hex dopiero pan mówił, że nie da się obejść zabezpieczeń EM2 w tym temacie .

Szczerze powiem, że wątpię w to czy się uda.

Chyba była bym bardziej skłonna uwierzyć panu FreeSz, że on posiada pliki serwerowe, co i tak wydaje się mało prawdopodobne.

Pozdrawiam

^asia97

Jak coś to zbieram " - " .

sygnaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...