Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju66 - Wskrzeszenie?

LubianyIKochany

Longju66  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chce zeby serwer zostal wskrzeszony?

• Tak
      113
    • Nie
      16
    • Obojetnie
      10
  2. 2. Jak ma wygladac serwer?

• Exp wyzszy niz wczesniej byl
      44
    • Exp mniejszy niz wczesniej byl
      11
    • Exp wiekszy niz wczesniej byl i serwer ogolnie latwiejszy
      61
    • Exp mniejszy niz wczesniej byl i inni handlarze , oraz serwer trudniejszy
      10
    • Podalem w temacie swoja definicje.
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam. Z tej strony PeSoiL(UnlimitumMen i LordDragon). Mam zamiar wskrzesic Longju66 , w takich samych ratach(moze troszke mniejszych), oraz w podobnym dropie etc. Baze posiadam, sprzed ok. 10 dni przed wylaczeniem serwera CarmasisMT2. I tutaj pytanie do graczy, czy chcielibyscie ,zeby serwer znow wstal;>? Serwer zostanie wskrzeszony z lepszym team, oraz bardziej zabezpieczony i nowe questy typu. ,,Smok znow przybyl!", ,,Atak w Swiatyni Hwang!" I takie tam, nie bede tutaj wszystkich tajemnic mowic.

4 CH , ktore sa bardzo dobrze rozmyslone:

• 1CH - Non PvP (Typu exp/wbijanie skilli i takie tam)
  • 2CH - PvP (kazdy z kazdym moze sie bic, bez drugiego zgody, lecz nad tym musimy jeszcze pomyslec)
  • 3CH - EXP RING (Ch z najwiekszym expem , gdzie bedzie mozna sobie spokojnie expic
  • 4CH - EXP RING ( Nastepne ch z gdzie bedzie mozna expic z

Konta beda nowe jak i postacie itemy i inne. Lecz co wazne, beda podobni handlarze, pomysly , oraz. Z team starego tylko Ja(LordDragon) Zostane, oraz drugi Administrator ( nie zdradze, zobaczycie:). Moge was zapewnic ,ze zna sie na informatyce jak malo kto) . No chyba, ze z deco sie dogadam, strona jest w ciaglym przygotowywaniu . Logowanie bedize wstawac co 5 min.
    Dedyk bedzie mial nastepujace parametry:
  • Procesor - 2x Intel Core i7 860
  • Ram - 8 GB DDR3
  • Dysk twardy - 2x 1000 GB SATA II
  • Lacze - Zapewnione 100mb/s ciagly. Lub 1GB/s z ogarniczeniem do 4000GB , potem spada do 50 MB/s na dalszy okres miesiaca \

Co jeszcze moge dodac? Nie bedzie to raczej serwer, z tym pro elo elo exp(mowie tutaj o dynamicznym expie) , oraz ze GM daje eq. Koniec z tym, zaden GM nie bedzie mial wszystkich praw.

A czemu, wlasnie tak? Poniewaz, nie chcemy znow miec balaganu , ze cholera. Rekrutacja bedzie otwarta, teraz juz udostepniam wysylania podan na podany mail :
  • [email protected]

Domena, oczywiscie, bedzie .pl . I nie jestesmy pewni , czy bedzie taka nazwa jak powyzej, ale napewno bedzie duze podobienstwo w handlarzach, eq i inne...

Nad wszystkim pracujemy, teraz czy wy chcecie, zeby serwer powstal , i jak ma wygladac. Powyzej macie ankiete

Wiecej info podam w tym temacie, jesli bedzie wystarczajaco duzo glosow zeby serwer znow powstal.

Z Powazaniem LordDragon

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rób serva i ja z przyjemnościa zagram : > nie głupi pomysł z tymi CH2 ; D

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

A jakby ktoś dał ci tak z... 1000zł za np. truciaka +9 (niemożliwe) to byś chwilowo odblokował komendę i mu zrobił? ^ ^ (jakby już przelał kaskę, bez żadnych oszustw :>)

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

@ 2x up. Jesli byloby trzeba oplacic serwer tak. Lecz takiej sumy nigdy nie otrzymalem. Najwieksza to byla 600 PLN od Wakoowy, ktory dostal range VIP...

Jesli juz tak naprawde chcecie serwer, to moge przyspieszyc start. Wspolpracuje z nowym team, z ktorym od dzis zaczalem wspolpracowac. stroan prawdopodobnie bedzie stara... Lecz moze popracujemy nad czyms nowym i wygodniejszym . Lecz nie opcjonuje przy szybszym starcie, ze wszystkie powyzsze artykuly beda dostepne.

Opublikowano

Jesli zrobisz 4fun`a typowego to jestem za jesli kolejny hard to na nie bo i tak juz jest ich pelno takie moje zdanie

Specjalista
Opublikowano

Jak juz robic od nowa serwer to powiem wam szczerze zeby te raty podniesc ;p gdyz jest mnostwo serwerow taki jak ten a nawet teraz lepszy do 255 lvla a takie same raty bodajze (podobno sie zmieniaja na lvlach ale osobiscie tego nie wiem bo tam nie gram) a wiec zwiekszyc raty zrobic jakis resp bossow cos jak na yt2game np na sohan moze spadac lodowa wiedzma ... metin 90 lub nizej . Podwyzszyc obrazenia broni cos w rodzaju znowu yt2game nie tak jak oni ale zeby byly troche wieksze ;D Na pewno jakas zacheta by byla gdyby byly inne obrazenia ;p I naprawde szukajcie gm'ow dobrych bo czasami na serwach to praawie 80% gracze ma dmg hacka przykladem takiego serwera jest DragonMT2 .

giphy.gif

Opublikowano

jesli o lvl chodzi moge dac nawet 99999999 lvl... To nie jest sztuka ... Tylko bedize trzeba robic nowe mapy etc. zeby byl dobry expik gdzie trzeba. Jak narazie mam pomysl, zeby trzepnac nowe dmg mobow, wiecej defa, wiecej bedzie sie bilo. Lepszy efekt bedzie, jako jedyny taki bedzie:) Ale sluchajcie, nad ch bym musial pracowac ok. trzech/czterech dni, a serwer mzoe byc za dwa dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...