Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Mod Lepszy Pomocy

Cad0s

Jaki Mod  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Mod Twoim Zdaniem jest najlepszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najczęściej na COD Modach gra dużo wiary...

Zrób jakieś konkursy np osoba która do dnia X będzie 1 w rankingu dostanie np 20 lv ... Zależy czy robisz mexa exp tj. z 500 lv w 3 dni

Czy norma 20 lv w 3 dni.

Polecam ten mega exp.

xxx

Opublikowano

Najczęściej na COD Modach gra dużo wiary...

Zrób jakieś konkursy np osoba która do dnia X będzie 1 w rankingu dostanie np 20 lv ... Zależy czy robisz mexa exp tj. z 500 lv w 3 dni

Czy norma 20 lv w 3 dni.

Polecam ten mega exp.

Śmieszny jesteś... Mega Expa? Wiesz jakie to jest żałosne? Gracze praktycznie nie mają szans, do tego prawie zawsze ludzie przy max expie blokują komandosa.. Więc co to za gra kiedy goście mają 1000HP, a ty 100 i nic nie możesz zrobić?

Rzeczywiście CoD ma największą popularność, więc jak już polecam na normalnym expie. Najwyżej z nowymi itemami bądź klasami.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ja polecam ci diablomod'a, ale jeśli jak wyżej mówili chcesz zrobić COD to wyedytuj go tak,aby do około 20 poziomu doświadczenie szybciej szło bo nowi nie mają szans xD .

Nie bądz żyła daj ---!!

10 Post [V]

20 Post [V]

30 Post [V]

40 Post [V]

50 Post [V]

60 Post [V]

70 Post [X]

80 Post [X]

90 Post [X]

100 Post [X]

Mam konto na tym forum dłużej niż większość moderatorów,kidmodów... ale ja nie nabijam bezsensownie postów.

Opublikowano

Temat uratowała przed wylądowaniem w koszu ankieta : D.

Witam Mam Pytani e

Mam Serwer Lecz nie wiem jaki mod żeby było dużo Ludzi

Proszę o Udzialanie się bądą ++

żenujące jak ten użytkownik się wypowiada,kto i za co dał mu range kidmoda skoro ten człowiek nie potrafi się wysłowić PO POLSKU.

na dodatek zachęca plusami? rofl.

@topic

COD mod.

Opublikowano

A ja Ci polecam zrobić serwer bez modów jakieś dobre FFA, albo TP. Mody są najczęściej zbiorowiskiem dzieci, bez mutacji, kultury słowa i mózgu. Jeśli już chcesz wgrać jakiś mod, to załatw sobie ogarniętych adminów, którzy będą utrzymywać porządek, bo ciężko będzie Ci rozkręcić serwer.

Jak już miałbym wybierać z ankiety to pierwsze miejsce FFA, drugie DM.

Pomogłem daj +

Opublikowano

Ja ci polecam jak QeS

Chcesz miec poważnie grających użytkowników??

FFA,TP

Jak dzieciarnie to

CoD,DiabloMod

xdeathx.png
Opublikowano

Na CoD się prawie nie da grać jak masz skilla... Zeskanujesz przez ścianę okarze się że koleś za ścianą miał 1 hp i mówi "żal mi tego n0oba wh ma zal mi go admin banuj go"

Polecam zrobić super TP, ale mikro nie od 16 :) Ludzie mówią, że cienki głos przeszkadza mi jednak nie przeszkadza... lepiej mieć zgranie z dzieciakiem na mikro niż w ogóle nie mieć ;)

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

Opublikowano

Zdecydowanie CODmod. Najlepiej wgraćnowe modele z fpsbanana.com

I nie Mega EXP ani Fast exp ponieważ jakis gosc wbije 300lvl w 3dni i wbije na serw ktos nowy.. NIE MA SZANS.

zyczeudanychswiatow.pngwesolych.png
Opublikowano

COD się nudzi... dla mnie to gra wariatów nie umiejących strzelić heada z m4 ;) Nabije taki koleś 200 lvl (bo sobie wylosuje fajnego itemka) i...? "Pro" strzelą mu 5 headów a on stoi.

Albo takie wsparcie ogniowe: ludzie wykorzystują buga, że po skończeniu rundy puszczają rakietkę (900dmg -.- jak duży lvl) i pół CT nie żyje (np mapka de_rats_1337)

FFA jest dla normalnych ludzi dających radę zabić kogoś bez zasranego itemka (na jednym servie takie Damage NEO +99dmg)... Jak ja bym robił to bym zrobił tak: Gun Game, FFA i hm... ostatnio gram na CSDM ;)

Jeśli chcesz zobaczyć moje tutoriale to wejdź na mój zasrany profil

Zbieram -

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepiej Mieć codModa Lub ffa :]a do cod moda nie dodawaj Nowych wyglądów broni bo to troche głupie:] chyba żę jakieś fajne:p

~TPS~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...