Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Windows Xp Czy Windows 7?

DrPrefix

Jaki Windows?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Windows Wgra?

• Windows XP
      39
    • Windows 7
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Problem otóż chodzi że miałem Windows Vista na komputerze ,a przeniosłem się na Windows 7 i ten Windows 7 się Strasznie Wali Co by było lepsze Windows xp czy od nowa wgrać Windows 7 Za pomoc +

Ker169.gif

Opublikowano

To jest laptop dobrze działa vista ale windows 7 co chwile się pierdzieli to chyba wgram Windows XP jak obiecałem macie +

Proszę o Zamknięcie TEMATU!!

Ker169.gif

Opublikowano

To wszystko zależy od parametrów ;)

Windows 7 jest dobry ale tylko na te lepsze kompy

A XP Jest dobry wejdzie do każdego kompa lapka i chula super ^^..

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Jak masz powyżej 4gb ramu to win 7 chodzi bez zarzutu a jak masz mniej to moze troszke mulic i przycinac sie ale ja polecam ci teraz win 7 bo wiekszosc gier teraz jest pod wspolpraca win 7 ;] ale to tylko moja ocena :D

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

powiem tak :

Wady win7:

-Nie nadaje się do gier...

-Strasznie muli ...

Wady xP

-Gorsza Obsługa kompa (dla niektórych)

-Nie ma więcej wad xD (___chyba___)

Zalety Win7

-Łatwy dostęp do wszystkiego

Zalety win XP

-Nadaje się do gier (najlepszy chyba system do gier)

-Nie muli aż tak

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up Na Win7 Tez ci stare gry pojdą :) Wystarczy ustawic kompatybilnosc , a ten system + super komputer to Marzenie kazdego PC'towca :) Xp jest dobry ale ja osobiscie polecam ci Win 7

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

mozesz ew. pobawic sie w jakiegos linuxa... ;) np. Ubuntu etc.

Na ich oficjalnej stronie mozesz sie zarejestrowac to Ci przysla za darmo 5 oryginalnych kopii najnowszej wersji systemu ;)

Opublikowano

ja mam dobrego kompa i w zupełnosci xp 16 bitowy serwispac3 mnie zadowala gry nawet te z gurnej pułki wynagań jadom pienknie a najwazniejsze nie muli i

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

do Laptopa to XP ale tez zależy czy professional czy home........ ja mam prof.. na jednostce PC w

Życiu nie słyszałem o 16 bitowym win XP o 32 i 0 64 i 84 ale nie o 16.....

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

Polecam Windows XP.

Masz dużo ramu to będzie szybki .. że hoho ; )

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Podaj dokładną konfigurację kompa, ale jeśli Vista chodziła płynnie, to 7 bd lepsza i nie powinna sprawiać problemow, więc polecałbym ci ją reinstallnać.

Insectoman

Opublikowano

Ja polecam "Siódemkę", ponieważ jest estetyczniejsza i ma więcej funkcji. Minusem są nawet duże wymagania, ale w tych czasach to nie jest aż taki problem :)

Opublikowano

Ja polecam "Siódemkę", ponieważ jest estetyczniejsza i ma więcej funkcji. Minusem są nawet duże wymagania, ale w tych czasach to nie jest aż taki problem :)

Opublikowano

Chłopie (lub dziewczynko) Windows XP

dla mnie lepszy :D

ale nie musisz sie przenosić także jest dobra VISTA , nawet niewiem czy lepsza od XP

za duża sygna RMCF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm ja bym ci polecal xp bo wsumie duzo ludzi go uzywa ,jezeli oczywiscie chcesz a tak pozatym nigdy sie na tym systemie nie zajechalem

Mam teraz "viste" i baardzo żałuje....; /

Nie polecam "vista","7"

sygnanewearth.png

Opublikowano

I tak niedługo będziecie musieli zmienić system z xp,ka bo kończy się już wsparcie programów i gier do niego jeszcze z 1-2 lata i papa xp. Ja tam w lapie mam 3Gb ramu proca Pentium Dual core 2x po 2.0 i po roku system zwolnił w niewielkim stopniu ale to zapewne przez śmieci na C. Więc ja ci polecam 7 nawet na średnim sprzęcie no chyba że jakiegoś szrota masz to wtedy xp ja lapa mam o 2008r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...