Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak Bic Graczy Na Placu Na Priv Serwerach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie to moj pierwszy temat tego rodzaju i prosze o wyrozumialosc,

przedstawie tutrial w jaki grajac na prywatnych serwerach metina mozna wypychac graczy spoza placu

A wiec zaczynamy, w tym temacie zamieszcze :

1 - download metina z 2008 wrac z zainstalowanym patchem, modem, plikami pack - wszystko po to by uniknac zbednych pytan

2- film ukazujacy prywatny serwer z mozliwosciami mojej przerobki, do ktorej musialem sam dojsc, posiadalem pliki pachka ,ale w google malo bylo na ten temat,

wiec tak , testowalem to tylko w jinno, nie wiem jak inne krolestwa, uderzanie na placu nie zadaje dmg , dopiero po wypchnieciu delikwenta, postaciami powyzej 15 lvl mozna byc swoich na wolnym, postacia przybyla od red lub zoltych nawet na 1 lvl mozna kazdego wypychac w jinno, skana nie dam poniewaz plik wazy ponad 500mb, nie wiem czy moge tak napisac ale na wlasna odpowiedzialnosc pobieracie,

jesli chcemy zagrac na konkretnym priv serwerze wystarczy do folderu z gra wrzucic spolszczenie owego serwera i z tej ikony odpalac gre, nie patchowac metina bo wszystko diabli strzeli

1-http://www.youtube.com/watch?v=rmMoG_Xq7Fg

2- http://www.megaupload.com/?d=YE0MC0XT

skan jest w pliku textowym na wrzucie:

link : http://w773.wrzuta.pl/plik/35cD5U9OCfo/raport

na koniec dodam ze takie cos jest raczej nie lada wybrykiem , poniewaz malo kto potrafi takie cos na privach, wiec lepiej zaduzo z tym nie smigac bo kazdy sie scwani i poprostu kupi te fasolki odrazu dla spokoju niz pozostawi na chwilke afk na placu z okrutnym , zycze jaknajlepszych dropow.

licze na + moze 5 :P pozdro

Opublikowano

Możesz zawsze dać Reporta skanowania na Twoim kompie, przez normalny Anty Wirus :P Najlepiej tak zrób. Wiesz chyba jak zrobić report skana ?? Bo skanowaniu powinieneś mieć coś w stylu szczegóły, albo właśnie report, to będzie w notatniku i łatwe do przesłania nawet na załącznik :D

@offtop 200 post D: Yeach xD

Opublikowano

Nom, teraz dobrze :D + leci, nie muszę ściągać na razie żeby uwierzyć :P Bo widać, że to trochę inaczej wyglada i pewnie OK jest :D Jak bd gral na privach znowu to sprawdzę :D Na razie łap 2x+ :D

Opublikowano

wiem że zamiast całego klienta trzeba dam linka do poszczególnych plików z folderu pack i to chyba były pliki Outdoor.eix Outdoor.epk OutdoorA1.eix OutdoorA1.epk..... i tak dalej

mogę się mylić :) zaraz dokładnie sprawdzę to powiem

@Edit

tak dobrze mówiłem i np OutdoorC1.eix OutdoorC1.epk... i te wszystkie z C na końcu odpowiada za jinno, z końcówką A odpowiada za Chunjo, z końcówką B odpowiada za shinsoo ALE TO CHYBA !!!

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...