Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobic Zeby Gracze Expili Do 255Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz sobie questa ja tak zrobiłem i tu chodzi o to:

Na 127lv dostajesz misje zabij "XXX"

Po zabiciu "XXX" otrzymujesz 128lv (odpowiednia konfiguracja questów i mysql, ftp)

I tak można robić misję praktycznie w nieskończoność ale jak na razie konfiguracje zrobił jakiś Niemiec i max 255lv, na questach a jak expić to nie wiem :(

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Napisz sobie questa ja tak zrobiłem i tu chodzi o to:

Na 127lv dostajesz misje zabij "XXX"

Po zabiciu "XXX" otrzymujesz 128lv (odpowiednia konfiguracja questów i mysql, ftp)

I tak można robić misję praktycznie w nieskończoność ale jak na razie konfiguracje zrobił jakiś Niemiec i max 255lv, na questach a jak expić to nie wiem :(

na questach troche beznadziejnie mam te greckie minotaury na serwie ale tylko jest pase pz moze wiesz odskoncze troche od temu bo chce zrobic pod lvl te minotaury tylko ze widac pasek pz nic wiecej zadnej nazwy llvl nie wiesz jak to zrobic ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

was kurwa pokurwiło..? Kto będzie expił do 250 jak znając życie ostatnia zbroja na wszym serwerze to stalka na 70 a broń to syriusz na 80

OMG... :|

btw, na e*pvp na 1/2 stronie masz nawet temat z nazwą 255 lvl

Opublikowano

na questach troche beznadziejnie mam te greckie minotaury na serwie ale tylko jest pase pz moze wiesz odskoncze troche od temu bo chce zrobic pod lvl te minotaury tylko ze widac pasek pz nic wiecej zadnej nazwy llvl nie wiesz jak to zrobic ?

Pobierz program z TEJ stronki i edytuj sobie mob_proto w locale_pl ;)

65994253024037513199.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...