Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wizard

krasda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie ? :) poniewaz posiadam wizka 54 lv +cler .....

a wiec o co chodzi ..? jakie miejscowki polecacie do bocenia na tym lvu i na wyzszych lvach pytam poniewaz bot biega biega biega i od 2 dni 10% nie umi wbic bo pada .......

Opublikowano

Wizz to jest jedna z najgorszych postaci do bocenia....najlepsi sa chinczycy. Postaw go na mobkach ktore maja z 5 lvli nizej od postaci. Tylko bez lifa controla

Kłamstwo!!! po

1. Wizardem trzeba umiec grac.

2. Wizard nie jest do bani.

3. Euro też się da grac i bocic nie tylko chinczykami.

4. Dobrze sie wizem boci.

A więc tak wizem gra sie w pt w pt musisz miec ludzi: 4x Attacker 1x cler 2x bard 1x worrior lub 1x bard a 5 attackerow zalezy od levela mobków ja np. Mam 97wiza na Mercu i gram non stop w pt czytałem wiele poradników dla wiza i jest good jeden minus jest taki ze euro ma potki co 15sec ale jest buff od clera Recrover Division lub na 90 Holy Recrover Division.Nie możesz miec seta NPC ale na 54 mozesz miec taki od 70 lub 80lvl kupuj już lepszego w szczegulności żeby bylo blue (int.str.hp.mp.block rate) a w statach( duzo mag/phy defa) Jeżeli epxisz solo off l.control/ l.turnover śmigaj najlepiej w secie "Robe" a jak cię wezna do pt proś o bufki phy/mag fence i ewentualnie pain od warka a od clera int/str mag/phy defa bufki (raczej o tym wiesz) :D Jeżeli byś chciał jakich kolwiek pytań w sprawie wiza z clerem lub bardem pisz gg: 6808277 jeżeli bede znac odpowiedzi odpisze ci nawet jezeli bede na niedostepnym pisz. Masz 54lvl chodzi na taxi nie exp na tak niskim lvl solo tylko i wylacznie taxi do 80lvl od 85 lub 90 (jeżeli masz guild) popros guild mastera jeżeli ma dostepny tp do alex niech cie skrolnie do alex i idiz na mobki 101 na taxi do 93lvl spokojnie pózniej w pt exp i odpalaj l turnover lub controla aha i jak dedniesz na dzien 2-3x nie przejmuj sie u wiza tak jest:( no chyba ze 10-15 razy to wtedy kupuj vigroy nie bede sie rozpisywac pisz na gg jak co. (Mam nadzieje z eci pomoglem) (papasmerf grałeś kiedys wizem?)

52871.jpg
Opublikowano

Wiz to dobra postać do bocenia, szybko sie wbija lvle, jakbyś mial dobrego staffa na 52lvl to mozesz isc na sonary, z lifem powinieneś mieć na hita tylko zaznacz zeby nie atakowal mobow PT, nie musisz dodawać Recovery

Opublikowano

haha zgadnijcie co zrobil mi bot ostatnio ? ;) schowal se cleryk roda do storage i 40% dlvl zrobil hahaha xD ^

niewiem sonary maja hity troche duze ... i dlugo bym bil je chyba kupie seta protka i bd sie meczyl na tych mujigi ....

Opublikowano

Ale wy bzdury wypisujecie...ja mam wzza 52 lvl poscilem go na kwiatki bodajze 45 lvl z lc. I co? Zaczyna bic perwszego mobka KRYT! Spawn do hotan. Dajcie go na sonrnary (56 lvl?) zdejmie go na strzala bez kryta (chyba ze jest str). A co giantow i cahmpow nie ma? Sa one go poloza na 99%

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Idź na mujigi nie są zbyt silne powinieneś se poradzisz z mijiugiem party

Powodenia z boceniem!!!

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

papasmerf on che bocic solo na niskim lvl wiec mu radze isc na taxi bo teraz bedzi epadal... lol nie nzsz sie kompletni nic na wizie.. a po za tym kwiatki nie exp na nich duze dmg najelpiej golden spidery albo penony bez lc i recrover lub z lc ale ot juz jak chcesz ja redze bez:) a na golspidery to raczej z lc i mu doradzam o graniu w pt euro musi grac w pt!! kompletnie mnie tym zaskoczyles myslalemz e cie chociarz cos znasz..

52871.jpg
Opublikowano

Lepiej wbić ręcznie te kilka lvl'i póki jeszcze dobrze leci exp.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Buffy+odpowiednie ustawienie bota i bodajze sett zrobiony na +3. To dużo pomaga:).

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Jak zbierasz elki i od poczatku gry tym charem i ich nie marnowałes, to powinieneś miec jakies 30~40 elixirów protector, acc masz pewnie bardzo dużo, wiec wystarczy dokupić lucky powdery i pimpowac^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Najlepiej jak byś bił na mobkach magicznych bo wiz ma dużo obrony mag. a w dodatku nie będzie critów.

Nie używaj obszarówek bo jak będzie jeden mob obok drugiego a czasem nawet w grupce (chodzi mi o hashade i ishade) to będziesz miał ich na karku, i ded murowany.

I polecam spota na ishade hashade ponieważ nie mogą się ruszać więc jak byś bił pt mobka to nie będą kręcić się w kółko pozostałe.

i najlepiej jak byś miał staffa +3 nawet z npc, i jakiś set dobry (byle nie full npc)

i oczywiście recovery divinson nie zaszkodziło by używać i innych bufów (możesz ustawić sobie w bocie żeby rzucał bllas spell jak cie jakieś pt biję lub giant)

i raczej bez LC.

Opublikowano

w sumie ustaw bota na sonarach i atakuj tylko fire boltem i frozen spearem. Zaznacz, aby bot nie atakował pt mobków. Do tego life control i powinieneś mieć sonara na skilla;). Tam do 62-64 spokojnie

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Każdy sie myli. Ale fire boltem dałby rade;) I w takim razie ice shotem też. Zawsze może spróbować:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

a teraz bot nie zazuca mi buffow z clera... jesli ja mu zaloze cleric roda to se wlaczy sam blessa... a sam to nie zmieni ^ i recovery tez niechce se wlaczac.. a bron ma wybrana a nie chce zmieniac... ^ ktos wie w czym problem ?

ok problem rozwiazny^

@ok zalozylem protka i narazie smigam na mujigi na 3 spocie ^ :) to daje rade ^ co potem to zobczymy

dzieki wszystkim za pomoc ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...