Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabela ulepszeń - procenty szans

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prywatny serwer 4StoryEG

Tabela ulepszeń - procent szans ulepszenia na danym plusie

ulepszeniaprivserv.png

Co jest co:

Plus - Stopień ulepszenia (1-24)

Stopień - Poziom umiejętności (w zasadzie to nie istotne)

Procent szansy - Procent czy uda się ulepszyć z danego plusa

E. szczęścia - Procent w przypadku użycia eliksiru szczęścia (podwaja procent szansy)

Uwaga! Tabela nie pokazuje jaki jest procent szansy ulepszenia na dany plus tylko z plusa!

Przykład: Posiadając miecz +9 będziemy mieli 75% szans (150% z eliksirem szczęścia) że miecz uda się ulepszyć, bez względu na użytą formułe (ucznia, mistrza itd.)

Możecie porównać sobie z oficjalnymi procentami szans:

http://www.mpcforum.pl/topic/228823-tabela-ulepszen-procenty-szans/

Źródło informacji: 4story.eterniagames.com

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

miło że wstawiłeś tą tabelkę ale jak ktoś już przeglądał forum EG to o tym wie ale spoko leci +

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

dziwi mnie to że szanse na ulepszenie z +3 są tak duże bo ja jak na 75lv ulepszam z +3 i pali często... albo z +13 elixir szczęścia i 100% ?? ja próbowałem 4razy ulepszac z el.szczęścia i nie obnizylo a także nie wszedł item na większy plus ^^

P o m o g ł e m ? D a j +

Nie nawidze idiotów co dają - za nic :/

Opublikowano

To oficjalne dane od administratora 4Story EG i wszystko powinno się zgadzać co do joty :rolleyes:

Chociaż co do +3 to chyba zawsze mi ulepszało, nawet bez eliksiru.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Chyba wyraźnie zaznaczyłem w pierwszym poście że to pod serwer EG :D

kwoh2cmd.png

• 1 rok później...
Opublikowano

no ładnie zrobione gratuluję szkoda że nie aktualizowany jest ten temat szkoda...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ulepszałem zbroje z +9 z potkiem 200% i spalił i tak samo hełm też z potkiem 200% i znów zjarał z +9.

21.jpg

Opublikowano

Z +9 się nie bije, najlepiej znizyc, bo jest tragedia z +9 pizgac, sam pizgałem na pewnym serwerze 4fun ale kowal x2 byl z potkiem 300% i z +9 potrafilo jarac 3 razy pod rzad.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...