Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,Mam problem otóż pobrałem nową wersję Db-Bota 1.3a i jak uruchomię Clienta wszystko śmiga dopóki nie zacznę wbijać do gry.Jak wbijam do gry przez Db-Bota to po 3-ech kliknięciach Enter wywala mi silka(CRASH) i SRO_Client.exe przestał działać :752Problem.jpg

Na wersji 0.8 w ogóle nie widzi mi postaci ale za to nie wywala z gry tylko spokojnie wbija... :(

Robiłem też z tutka od Duszka1111 ale to chyba o wersję za stary jest tutek bo też nie czyta jak podmienię media.pk2.

Już po prostu sił nie mam robiłem wszystko co w padło mi do głowy i nic,ciągle nie wbija więc jak moglibyście mi pomóc to z góry dziękuję. :)

Opublikowano

Kur*** no nie moge wezcie sie ogarnijcie z tymi botami macie torturiale podane na tacy i jeszcze ciągle robicie nowe TEMATY DEBILE !!!! bo inaczej nazwac tego nie umiem masz problem pisz w temacie DB-BOT 1.3A i tam ci pomogą a nie nowy temat trzeba zakładac po prostu JESTESCIE ZJEBANI PSYCHICZNIE

Opublikowano

Wyluzuj rozumiem że denerwują non stop te tematy nowe na temat problemu związanego z db botem, mimo tego że jest dział od tego. Ale to nie oznacza że trzeba mięsem rzucać od razu. Ostatnie 3 słowa lekkie przegięcie pały.

Opublikowano

no sorry ale to na prawdę debilizm wchodzi na forum nie spojrzy i już wali temat to bez sens totalny A CO DO TEGO TEMATU JAK NIE UMIESZ ODPALIC BOTA Z OPISEM TO SIE NIE BAW W BOTY

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale w tematach Db-Bot nikt by mi i tak nie odpowiedział bo miałem wiele takich przypadków a jak cie to wkur*** to nie wchodź w ten temat...Proste i logiczne.A ja nadal szukam odpowiedzi bo się z tym męcze i sam już nie wiem co mam zrobić ale jak nic nie wykombinuje będę grał sam :D skrzecz1 minusa ode mnie dostałeś bo jak nie chcesz takich tematów to jak wyżej powiedziałem nie wchodź w nie!