Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Private Server Project

qazwsxedc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukając w internecie zobaczyłem notkę na stronie GP dotyczącej projektu dotyczącego prywatnych serwerów w CA

Link:

http://www.gamer#zplanet.net/forums/combat-arms/458229-combat-arms-private-server-project-29.html

Screeny:

2mpmknn.png

2uonnt2.png

208uzx1.jpg

2ccpbwn.png

Wątek jest spory (tymczasowo zawieszony ale może coś z tego będzie)

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Jak będzie to będzie bardzo mało takich serverów ale bedą pro ;p.! bo sprzęt będzie musiał być pro i niezły informatyk by musiał się tym zająć , ale chiniole zrobią wszystko by ułatwić postawienie tego serva ;p.! Taki server warzy ok. 100 gb tak mi się wydaje... Mi się wydaje że CA br jest tak jak by privem ;p. I to by był cud jak by nexon udostępnił swoje pliki xD.

Będę pierwszy który zrobi priva CA w polsce xD (żart)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

1. na 90% nie wypali

2. Będą zajebiste lagi (kto będzie płacił za servery)

3. Nexon pilnuje swoich interesów - twórcy zostaną skazani na 5 lat pozbawienia wolności za piractwo.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano
3. Nexon pilnuje swoich interesów - twórcy zostaną skazani na 5 lat pozbawienia wolności za piractwo.

zgadzam się z tym. Temat na GP został zamknięty z powodu że autor tego posta o servie dostał meila od nexona i że oni mogą go pozwać czy jakoś tak xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Tak ale przecież do Maple Story są privy a przecież to też gra od Nexonu..

A hostingami gier zajmują się specjalne firmy

//

Przynajmniej nie było broni za NX ;>

Lune ;)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Nie wypali, po screenach widać że oni robią takie coś jak ja z Enzilem ...

tyle że...

Znają HTML oraz mają jakiś edytor

na drugim screenie też to mogliśmy zmienić w spolszczeniu, ale po cholerę ?

@Mąka

rozwalasz mi system swoimi postami ...

@up

wiesz dla czego nie ma już OdinMS ? dostali 5 mld $ grzywny oraz twórca pomysłu dostał 5 lat więzienia... tyle że oni zarabiali na tym poprzez premium, tak samo było by i w tym przypadku.

Opublikowano

@Up

ahAHAHHAH

Epic fail.

To jest projekt człowieku i taki server może powstawac jeszcze z rok, a on juz chce grac i testowac gordona ;o ahahha.

Opublikowano

Wiadomo , że to NIE WYPALI .

1.Ktoś musi się włamać do nexona!Porządny hacker...

2.Jak mu się uda to nexon na pewno nie jest głupi załatwi sprawę z policją itp.

3.To by za dużo warzyło , lagi by było okropne.

4.Nie chciałbym sam grać na takim czymś...Co to da?Będą bronie za NX za GP ?

czarek225.png
Opublikowano

Mi się wydaję ,że to było by na zasadzie każdy hostuje własną grę na własnym łączu jak jest z innymi grami online.

A zrobienie priva jest możliwe ... (bez "hackowania" nexonu" xD )

Lune ;)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Za bardzo w to nie wierzę iż kiedyś w ogóle wyjdzie private CA.

To jest kupa roboty.

Takiego serwera raczej nie wyhostujesz na normalnym kompie z łączem 1 MB.

No Realy.

A po za tym NEXOn nie udostępni nikomu swoich danych

9368_gold.png

Opublikowano

Słyszeliscie kiedys o firmie Blizzard ? Tez zarabiaja krocie na World of Warcraft a mimo to sa serwery prywatne. Owszem kilka z nich zamknieto bo ponakladal Blizzard kary po 60mln $ ale ? Jest duzo duzo serwerow prywatnych, nikt ich ( Blizzarda ) nie hackuje, sa firmy ktore wiedzac iz jest to nielegalne hostuja te serwery... i tak, sa tacy ludzie ktorzy placa za ten hosting albo z wlasnej kieszeni nie zarabiajac na tym nic, ewentualnie masz cos takiego jak Dotacje... wiec ja widze to za najwiecej rok...w bijasz do gry a tu ranga na start 2LT ^^

Opublikowano

a czemu porównujecie MMORPG do MMOFPS ? znacie jakieś prywatne serwery do FPS'ów? ja znam tylko Gunz, ale to TPS jest ... nie ma sensu robienia prywatnych do FPS'a za szybko będą rangi leciały, a potem nie ma przyjemności z grania i musisz robić nowe konto...

@down

a co ma piernik do wiatraka ? Nexon to nie Blizzard który za wydanie dodatku do WoW'a zarabia parę milionów, Nexon utrzymuje się tylko i wyłącznie z premium...

Opublikowano

@Uo Nie chodzi mi dokladnie o priva do Combata tylko ze jak stawiaja, prywatny serwer to Blizzard albo GameForge4D Nie robia zadnych spraw karnych. ;) Btw. To jest tak jak by to olewali.

03010110_KONCZ0.png

Opublikowano

Tylko taki człowiek jak Bill Gates (wiedza + kasa) może zrobic priv CA. Czemu? Bo on by miał na to kase, wiadomo ile kosztuje utrzymanie serwa czy update. W dodatku, gośc zna się "troche" na programowaniu. :)

Never,ever,forever private CA.

To nie Tibia czy Metin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...