Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szczęście 300%, Działa Na PL'u Czy Nie?

zlotycsw

Szczęście 300%, działa czy nie?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wg Ciebie eliksir szcz??cia 300%(kod:922) dzia?a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio trochę mi paliło na tym eliksirze dlatego ta ankieta :rolleyes:

Poproś o zmianę tematu lub napisz coś w poście na temat jakiego 4S to ma być. 4S PL czy 4S EG.

Na 4S PL chyba nie działa (ulepsza mi się gorzej niż w e. szczęścia 200%). Na 4S EG nie wiem, bo nie grałem dawno :P

EDIT/:

Sam zacząłem teraz ulepszać z tym e.szczęścia 300% i nie wiem czy to szczęście ale coś zaczęło się łatwiej ulepszać :) 2 itemki weszły mi uczniami na +12 z +0 bez ani 1 spalenia! To chyba jest jakiś dowód :D

@Psycho

Wiesz dużo już widziałem tematów zakładanych tutaj, które były o 4S EG więc się pytam :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Myśle że nie działa, po prostu item istnieje w samym kliencie ale nie oddziałowuje na serwer bo nie ma tego w IS, tak mi się wydaje.

Poproś o zmianę tematu lub napisz coś w poście na temat jakiego 4S to ma być. 4S PL czy 4S EG.

Na 4S PL chyba nie działa (ulepsza mi się gorzej niż w e. szczęścia 200%). Na 4S EG nie wiem, bo nie grałem dawno :P

Gdyby był w sekcji 4Story EG to by chodziło o EG, ale przecież nie jest :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

tak czy owak prosilbym o zostawienie 300% w hacku ponieważ nie wiem czy przypadkiem za kilka dni ni ebedzie patha 3.4 jesli hack bedzie dzialal nadal a eliksirek 300% zacznie chulac to bedzie git i nic to w hacku nie przeszkadza a żebyśmy potem nie żałowali

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

ja wierzę w moc tego eliksirku ponieważ mój kolega wbił na nim kusze +18 ale go zbanowal :(

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Dzisiaj ulepszałem mając 10 mistrzy i weszło +18, nie dużo ale już jest poprawa. Najciekawsze jest to że wbiłem z +12 na +13 i z +14 na +15 uczniem :O z eliksirem 300% oczywiście :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Opublikowano

tak czy owak prosilbym o zostawienie 300% w hacku ponieważ nie wiem czy przypadkiem za kilka dni ni ebedzie patha 3.4 jesli hack bedzie dzialal nadal a eliksirek 300% zacznie chulac to bedzie git i nic to w hacku nie przeszkadza a żebyśmy potem nie żałowali

Nie wiadomo, czy w nowym patchu będzie można zrobić funkcję Magicznego Eliksiru 300%, bowiem każdy patch to nowe adresy, które trzeba wyszukać.

off

Opublikowano

Dzisiaj ulepszałem mając 10 mistrzy i weszło +18, nie dużo ale już jest poprawa. Najciekawsze jest to że wbiłem z +12 na +13 i z +14 na +15 uczniem :O z eliksirem 300% oczywiście :D

A czy sprawdzałeś może tak jak mówiłeś żeby ulepszać ciągle na +5 i zobaczyć czy nie spali z e. 300%?

kwoh2cmd.png

Opublikowano

No cóż chociaż większość osób myśli inaczej to się chyba mylimy, być może nie usuwali tego bo planują to w przyszłych patchach dodać do Item Shopu :)

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Oczywiście, że działa. Bez problemu wbijam z tym itemki +20, jakby nie działał, to nie wyświetlałaby się ikonka gdy to wypijesz. To tak samo jakbyś się zapytał czy działa Renifer Rudolf, bo nie ma go w IS (a wiadomo że działa)

Opublikowano

MI się wydaje że nie działa...Ale napisz do gm'a albo moderatora gry i Ci pewnie powie

xD Za takie pytanko to prędzej bana dostaniesz niż odpowiedź. Eliksir działa, na pewno. Bez problemu wbijam z nim itemsy na +16 bądź wyżej ;)

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...