Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp Czy Wojo Mental | Body >>>?

>Przemas<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na surze mam dychowa +8 , tarcza lwia +9 ebo +9 srebrna +9 butki 1,5k pz , naszyjnik 1k pz 62 lvl militar i 106kk

i nie wiem czy zagrac wojo mentalem czy body mam mentaka 45 lvl i jak bym sellnol eq na surze to bym zrobil eq na woja czy lepiej od 1 lvl-a bodym ??? i tez eq latwić ???

beą + podpowiadac

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

Ja polecam zostać przy Surze w 100%. WP'kiem się łatwo i expi i pvp jest 1000% razy lepszy od woja. Po 70+ już możesz ładnie koksić. A w grocie WP się expi jak marzenie. :)

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Zrób tak podexp surą woja od 1 Lv (Zrób party) i graj wojem body przynajmniej ja ci polecam ale jak jesteś doświadczonym graczem możesz grać bodym.Mentalem moim zdaniem strasznie nudno się expi na wyższych lewelach (Zanim mental miecz podniesie body cały spot rozniesie)

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Ale na bodego strasznie dużo kasy trzeba wydać na skille i eq. A sura WP to jakby połączenie Mentala oraz Bodego.

@Edit

Miałem okazję pograć WP'kiem 75lv nie ma na niego mocnych. Potrafi nawet BM'a zniszczyć.

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Ok zostaje przy Wp narazie chyba ze ktos mnie przekona do inne postaci :)

Aha napiszcie co moge zmienic w tym surze ( ie wykonalem misji z pamiatkami demona mam 2 zeby orka jeszcze do oddania :) )

Opublikowano

Jeśli chcesz inną postać to polecam ninja dagger. Troszke eq do PvM i można dobrze expić. A na dmg hacku dagger to marzenie. :)

Do sury możesz zaczać kminić jakieś eq do PvP i Ku. A tak spytam z ciekawości jakie masz skille?

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

ostrze m6 jeszcze 2 ksiegi m7

czarowana zbroja m5 1 ksiega i m6

smoczy wir m2 2 ksiegi i m3

Co mogę zmienić w eq ??? i czy ta misja z pamiatkami demona od biologa sie przydaje ???

Opublikowano

Ale do Pvp jest najgorszy bo nawet 30lvl nie moge rozwalic :P tylko caly czas sie poci a nie padnie nigdy !!! ;p co mam zrobic zeby byl tez lepszy w Pvp ???

Opublikowano

Powiem Ci tak, gram sura wp na chwile obecną mam 72 lvl, nie wydaje majatku na is, skile mam od m4-m7 , slabo poniewaz z lvlem szybko polecialem, na 50 lvlu wbilem na v2 i tam expilem ite takim bulidem czarowane czarowana paluch wirek i teraz rozpro na 87 eq jakiegos all +9 i wybonowanego nie mam , w pvp jakis kox nie jestem ale slaby tez nie jestem , ale jak czytam ku codziennie , to naprawde widac roznice w pvp, woj ma drogie ku nie czyta czesto, ja czytam codziennie i wydaje mi sie , ze jak wbije gdzies do lutego 3xg+ to wojow bede kladl ladnie, a co do expa expi sie dobrze tym bulidem

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

Nie martw się o to teraz na PvP przyjdzie czas. Wbij 71,72. Wbij 4x G i dopiero zacznij kupować eq do PvP. Najlepiej bojowy +7/+8 kd +4 pvp. Jakiegoś sokoła min +7 , budde też oczywiście.

Narazie obczaj eq do PvM za dużo nie potrzebujesz bo to sura WP ;p

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Ale ja i tak polecam bodego : ) Dlaczego? Dlatego że jego Aura dodaje duże obrażenia fizyczne a Bersersk dodaje szybkosć ataku co za tym idzie...Szybkosć zadawania ciosów .

Nody przy dużej przeszywce powiedzmy 20-30 i cos na krytyka samymi hitami powali : )

Ja miałem bodego na fenku 44 lvl Aura m4 Berek m3^ ^ I raczej jak wygrywałem pvp to nie tylko dzięki skillą ale również dzieki szyciu...Waliłem po okolo800-900 DMG : )

Bodego oczywiscie mozesz zrobic jesli cena na twoim serwerze ksiąg umiejetnosci :

Aura i Berserk nie przekracza 3-4kk ! :>

Body jest równiez wspanialy do expa lecz berserk jak wiadomo zwiększa otrzymywane obrażenia i to jest - berka ale nadrabia to szybkoscią ataku i ruchu : ) Ta postać jest idealna na metki jak i równiez w pVp : )

Tyle odemnie . Amen

Opublikowano

WP = łatwy exp, łatwy exp, i y łatwy exp, a wiem TANIE KU

pvp zależy jakim buildem pójdziesz xD jak dasz 4 skill strach to pvp Ci się zacznie trochę późno.

Body=Duże p'dolniecie, malo defa, dobry w pvp w expie taki sobie ;x Drogie KU

Mental=W uj defa, slabe dmg, mocne skille, postac ogolem nudna bo tylko siedzisz na tym koniu i sru machasz tym patykiem. Tańsze KU

ogólnie polecam surę WP ale nie nastawiaj się na takie kolorowe wizerunki jak wszyscy Ci mówią.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Nie znacie sie a gadacie... Sura WP esjt dobry do expa ale dp pvp jest śmieciem. Body jest dobry do expa tak samo jak mental jednak mental lepszy od bodego w pvp a za to bodziak lepszy do bossow i metkow. Gra mentalem tak naprawde zaczyna sie od 75+ gdzie sam dasz rade robic dt ... Pzdr

Opublikowano

Zostań przy WP. Obecnie gram bodziakiem, ale mam sure 50lvl i expiło mi się dużo lepiej niż wojem. Jeśli dobrze go zrobisz, na 70lvlu wymiatasz w V2. Przydały by Ci się skille G, przynajmniej ostrze i zbrojka. W ostateczności, jeśli sura znudzi Ci się spróbuj swoich sił mentalem.

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...