Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy Sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

No więc ostatnio miałem fazę na świadomy sen, a po obejrzeniu wczoraj filmu "Incepcja" to już w ogóle :D

Wiadomo na czas teraźniejszy motyw z filmu jest dość fikcyjny, ale świadomy sen jednak jest już od dawna osiągalny :)

Mam przed sobą książkę pt. "Tybetańska joga snu i śnienia", chyba się za nią zabiorę ;)

Może wy macie coś ciekawego do powiedzenia na ten temat i najlepszy sposób na wprowadzenie się w LD (Lucid Dream)? :) Może macie na to jakieś naturalne wspomaganie?

Opowiedzcie coś o swoich przygodach, tylko nie wymyślajcie pierdół z dupy.

Myślę, że to tyle na początek :)

Pozdro.

Opublikowano

Było to już na forum , całe kilka stron . zaraz podam linka.

@Edit:

http://www.mpcforum.pl/topic/28525-stan-oobe/page__p__200670__hl__%2B%B6wiadome+%2Bsny__fromsearch__1#entry200670

http://www.mpcforum.pl/topic/97154-swiadome-sny/page__p__623281__hl__%2B%B6wiadome+%2Bsny__fromsearch__1#entry623281

Jeśli możesz to nic nie dawaj , tylko podziękuj <_<

Ten 2 bardziej rozwinięty :D Pozdro :P

Opublikowano

od początku wakacji się ucze, i powiem Ci, że to najlepsze uczucie jakie do tej pory mnie spotkało, no ew. rozjebanie sie na 5 metrowym gapie. Przed snem poczytaj sobie o ld, jakiś poradniki, ale na początek naucz się zapamiętywać sny, jak dojdziesz do stanu gdzie 5 snów dziennie to normalka dopiero się za ld zabieraj ;)

1285279961299.gif
Opublikowano

to OOBE jakieś ostro porypane jest. Nie polecam. Jakieś wychodzenie duszy na plan astralny itd. lepiej żyj bez tego jak chcesz pożyć w spokoju... LD to taki fun we śnie tamto jakieś igranie z siłami na planie astralnym. Czytałem, że mogą być akcje, że ktoś wlezie do Twojego ciała jak z niego wyjdziesz etc. :s Nie polecam OOBE... LD i na tym skończ

@edit

sam zaczynam z LD wczoraj miałem sen, że śnię na jawie (ale to był tylko sen o tym co chciałem zrobić xD). Jak ktoś zaczyna to piszcie na GG z sygny powymieniamy się spostrzeżeniami itd.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

od początku wakacji się ucze, i powiem Ci, że to najlepsze uczucie jakie do tej pory mnie spotkało, no ew. rozjebanie sie na 5 metrowym gapie. Przed snem poczytaj sobie o ld, jakiś poradniki, ale na początek naucz się zapamiętywać sny, jak dojdziesz do stanu gdzie 5 snów dziennie to normalka dopiero się za ld zabieraj ;)

To ty chyba nigdy nie uprawiałeś sexu z doświadczoną kobietą .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...