Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Spolszczeniem Niemieckiego Serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wyjadaczy metina i ludzi ktorzy pozjadali rozumy na tej grze ja nie mam niestety nic wspulnego ani z jednym ani z drogim chociaz dzisiajszy dzien moglbym zaliczyc do zjadania rozumow. Przelatalem to forum i jeszcze kilka innych i niestety nie udalo mi sie zlokalizowac do scigniecia metin 2 connect changer 1.0v mam tylko 1.7v ktory niestety niezalatwil problemu niemieckiego w grze a szukalem uparcie wersji 1.0 ze wzgledu na to iz wszystkie poradniki o tym jak spolszczyc (chinskie serwery) ale uznalem ze z nimieckim nie bedzie wiekszego problemu byla tam urzywana wersja wlasnie 1.0 jak juz wyzej wspomnialem wersja 1.7 nie zalatwila sprawy poniewaz zrobilem tak jak bylo w opisie tej oto wersji i przy uruchomieniu gry otwpiera mi sie okno bledu o nazwie "LOG" i pisze tam takie cos tu screen

problems.th.jpg

I niestety co za tym idzie nie da rady uruchomi dalej gry wiec nadal jest Niemiecki.

Moja prosba brzmi tak chcialbym aby ktokolwiek skladnie i z sesem powiedzial mi co mam zrobic lub zapodal mi dzialajacy link do wersji 1.0 i taksami skladni i z sesem oprowadzil po tym jak dokonac spokojnie i bez wiekszych problemow spolszczenia.

Dziekuje Wszyskim Ktorzy Dolacza Sie Do Pomocy Bardzo Serdecznie ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png