Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Credyty G1

wala9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam pytanie jest mozliwosc wydania 150 g1 ale w calosci ie mniej nie wiecej a dlaczego tak chce zrobic bo jak je wydam to dostane tez promokoda bo na poczatku mialem 1200g1 a za kazde wydane 400 jest promo a zostalo mi 150 do wydania

Opublikowano

A czemu chcesz wydać dokładnie 150? Przecież jak wydasz trochę więcej też dostaniesz promo.

Nie ma możliwości idealnie 150 wydać chyba, że masz premkę.

Możesz wydać 140 albo 160 najbliżej tej kwoty bez premki.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

2edit ale nie rozumiecie mam tylko 150g1 a ta bron co piszesz kosztuje 140 i zostanie 10 a wiec nie wydam wszystkiego i nie dostanie promo

Zmień IP na USA i zrób reklamy. Zaraz podam ci jaką.

Tą z Free Translator za 45 g1. Jest chyba błąd na g1 i są takie u mnie przynajmniej 2 reklamy więc zdobędziesz 90 g1. Pobierasz i instalujesz i masz g1 w ciągu max. 20 minut.

Jest w zakładce free.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

kup m16 i granat na 5slot i to wystarczy

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

@up no i co z tego przeciez chodzi mu o wydanie a posiadanie granata na 5 slot nie jest konieczne ...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ej ale musisz wydac 400 g1 zeby dostac promocoda >.< to nie dziala tak jak myslisz ; p zawsze gdy wydasz jednorazowa 400g1 dostajes 1 promocoda 800-2 promo itd nie laczy ci sie to ani nic >.<

tak owo prosze o zamkniecie tematu bezsensownie nabijacie tutaj tylko posty

Opublikowano

@up ty bijesz posty bezsensownie pytał się jak wydać sensownie 150 g1 aby dostać promo coda. Bo akurat 150 mu brakuje.

Oki zamykam.

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...