Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Tekst Piosenki Pt ''Zdenerwowany"

Następca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc wrzucam tutaj mój text piosenki PT "Zdenerwowany" wróciłem dzisiaj z takiego można to tak nazwać meczu na podwórku Zdenerwowany siadłem przed kompem i napisałem ten text \Bo tak sobie nagrabiłeś jedną szmatą kurwo byłeś i nic z szansą nie zrobiłeś bo ty hajsem tylko żyjesz.Zawsze miałeś hajs przy sobie byłeś niby dziwko bogiem za to wszyscy cie lubili i chwalili zawsze bocie.Ja dokończe tę robote bo nie po to ją zaczołem ty na dziś jesteś skończony wypierdalaj z kraju cioto .Do mamusi poleciałeś wszystko już jej powiedziałeś ona do mnie przyjechała wszytko starszym powiedziała no i przejebane miałem i ten text dziś napisałem.Na dziś koniec juz pisania reka mnie już zabolała mama z kompa wytargała no więc nara wszytkim ..... Mowa Końcowa w tle : Mam na ciebie wyjebane Proszę nie krytykować

Zapraszam na nasz Kanał GrupyPGS (Oficjalny)

Link

http://www.youtube.com/user/GrupaPSG?feature=mhum

Opublikowano

dobre mi sie podoba zrob do tego piosenke i zaspiewaj mi sie podoba bardzo ;p :D

Do mamusi poleciałeś wszystko już jej powiedziałeś ona do mnie przyjechała wszytko starszym powiedziała no i przejebane miałem i ten text dziś napisałem.Na dziś koniec juz pisania reka mnie już zabolała mama z kompa wytargała no więc nara wszytkim ..... Mowa Końcowa w tle : Mam na ciebie wyjebane

najlepsze to

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Dobry tekścik hehe zdeke krótki ale takie coś jest zawsze dobre żeby się wyładować xD chyba że ktoś w inny sposób się wyładowuje biggrin.gif

dópa!

Opublikowano

niezłe ^^ tylko za dużo przekleństw mogą być tylko nie w takim zagęszczeniu, bo psuje ogół. Takto 4/5 :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

byłeś niby dziwko bogiem troche tez tego fragmentu tekstu nie rozumie nie pasuje mi ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Wstawiasz tekst piosenki na poziomie failed 10 letniego dzieciaka i prosisz o to, zebysmy nie krytykowali? Respekt

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

On ma 13 lat, to na co ty liczyłeś na PIH'a lub Trzeci Wymiar.

Masz + Następca ;)

dópa!

Opublikowano

Na dziś koniec juz pisania reka mnie już zabolała mama z kompa wytargała no więc nara wszytkim .....

:mellow:

:unsure:

o.O

xD

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano
zaczołem

Mógłbyś trochę poprawić.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Moje uwagi (za to pewnie dzieci hiphopu mnie zminusują ;x)

1)Za dużo przekleństw

2)Tekst sie w niektórych momentach nie klei

3)Jakbyś zrobił o tym piosenke to ciezko by sie spiewało

4)HipHop ;x nie lubie HipHopu :<

czytałem gdzies ze masz 13 lat to jak na ten wiek to powinienes kare dostac za przeklenstwa lub kuratora ze cie rodzice nie wychowują xD

Leci + za samą wene

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Może napiszesz lepsze ??? -,- czekam

Gdy opublikujesz coś w internecie musisz być otwarty na pełną krytykę, więc ogarnij.

@@@

Tekst słaby nawalone od cholery przekleństw, dużo powtórzeń.... Ta....

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Może napiszesz lepsze ??? -,- czekam

Może byś troche samo krytyki użył co ? chujowe jak ty- 10latki lepsze piszą teksty dodatkowo. Jak wstawiesz to na portal to licz że znajdzie się krytyka tyle .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...