Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny Tut Skrypty Do Bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dawna planowałem napisać jakiegoś bota ale nie wiem jak i gdzie jak ktoś ma jakiś tut to podaj link błagam

i nie pisać żadnych głupot bo tylko spam zrobicie

prosze dam +lub- i 5*

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

sory za spam nikt nie zna żadnego poradnika??? myślałem że wiecej osób się tym interesuja na tym forum

@down i to właśnie nazywamy spamem coś wprowadziłeś do tematu ? nic

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Jaki Tut? Po prostu uczysz się jakiegoś języka i po ok 3 miesiącach kursu robisz podstawowe funkcje bota...

MultiClient Pod Tibię 8.62

22.09.2010

100% Made by Me

Opublikowano

Jaki Tut? Po prostu uczysz się jakiegoś języka i po ok 3 miesiącach kursu robisz podstawowe funkcje bota...

twoja wypowiedź to jest prosty spam to jest oczywiste że musze znać język;p i znam c## troche i potrzebuje kogoś kto mi pomoże napisać bota takiego jak muttley w przyszłości

LUBIE ---

Opublikowano

on pisze w języku c#

a co do delphi to enterprise jest lepszy bo ma więcej funkcji jeżeli dobrze mówie

w delphi tak samo się pisze jak w c#

poda ktoś adresy do 8.62?

LUBIE ---

Opublikowano

W Adresach masz tak:

C# - 0x...

Delphi - $...

Adresy musisz znaleźć, powinieneś dać sobie z tym radę (nie mówię o zdobyciu ich poprzez Cheat Engine, ale znalezienie na necie)

bullssig-pastandpresent.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...